Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Lubrikačný olej NATULI PREMIUM Ritual Gift 50 ml - expirácia 10/23

Lubrikačný olej NATULI PREMIUM Ritual Gift 50 ml - expirácia 10/23

Luxusný lubrikačný olej NATULI PREMIUM Ritual Gift prémiovej kvality v objeme 50 ml. Za studena lisovaný makadamový olej vyživuje a regeneruje pokožku.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Objavte dokonalú vášeň a vychutnávajte si každučký centimeter vášho partnera. Dovoľujeme si predstaviť vám čisto českú značku NATULI, ktorá vám doslova zamotá hlavu tým najpríjemnejším spôsobom. Prémiová kvalita, vybrané ingrediencie a luxusné balenie je žiaducou samozrejmosťou, všetko za účelom vášho najnežnejšieho uspokojenia, a to v mnohých smeroch. NATULI nepoužíva žiadne živočíšne zložky, takže sú všetky výrobky vhodné aj pre vegánov.

Vychutnajte si tie najzmyselnejšie intímne momenty a doprajte svojim hrám úplne nový rozmer. Lubrikačný olej NATULI PREMIUM Ritual Gift v objeme 50 ml sa stane nielen elegantným doplnkom vášho nočného stolíka, ale predovšetkým nevyhnutnou súčasťou vašich hrátok. Nie preto, že musíte, ale preto, že chcete. Tak ľahko si ho zamilujete. Fantastický olejový lubrikant tekutého charakteru rozmazná každučký centimeter vášho tela pre prirodzené a neodolateľné chvíle vášne. Napriek tomu sa perfektne vstrebáva a nepôsobí mastne. Jeho štruktúra je hladká a príjemná, nelepí, nežmolkuje a prináša neuveriteľne dlhotrvajúcu kĺzavosť, ktorú využijete pri zvlhčení vašich intímnych partií či romantickej masáži. Je ideálny pre vaginálny aj análny styk a jeho opojná oriešková vôňa očarí vašu myseľ. Je kompatibilný s erotickými pomôckami pre nekonečnú a nespútanú zábavu.
Obsahuje čisté prírodné zložky, ako je za studena lisovaný makadamiový a mandľový olej tej najvyššej organickej kvality, ktorý dodáva pokožke cenný zdroj vitamínov a zdraviu prospešných kyselín. BIO bambucké maslo vyniká svojimi výraznými zvláčňujúcimi a regeneračnými účinkami. Jojobový extrakt navracia pokožke jej pružnosť, čo podporuje tiež vitamín E, ktorý chráni bunky pred predčasným starnutím. Aby bola myšlienka skutočnej výnimočnosti podporená, je tento olej uschovaný v elegantnej širokej fľaštičke z biofotonického skla, ktorá ho ochráni pred nežiaducim svetlom, čím zachová všetky jeho aktívne látky v tej najskvelejšej kondícii. Exkluzívne ručne šité vrecúško z ekologického ľanu ubráni váš lubrikant aj batožinu pred prípadnou nehodou pri cestovaní. Preto si ho nemusíte odoprieť, nech už ste kdekoľvek. Nepoužívajte s prezervatívmi.
Ste pripravení oddať sa vzrušujúcim dotykom plných úplne mimoriadnej dávky túžby? Teraz už vám zostáva len zapáliť sviečku a v jej plápolajúcom svetle zabudnúť na okolný svet.

Prečo si vybrať lubrikačný olej NATULI PREMIUM Ritual Gift 50 ml:

  • unikátny vegánsky lubrikant na báze oleja pre maximálnu starostlivosť o vašu pokožku
  • decentná oriešková vôňa podporí vaše túžobné zmysly
  • vybrané prvotriedne prémiové prírodné ingrediencie v BIO kvalite
  • nedráždi ani nelepí a má úžasne hladkú tekutú štruktúru
  • vyniká skvelou dlhotrvajúcou klznosťou a regeneračnými účinkami
  • bohatým zdrojom vitamínov a minerálov vrátane zdraviu prospešných kyselín
  • perfektne hydratuje a zanecháva pokožku jemnú a vláčnu
  • navracia pružnosť a chráni proti starnutiu buniek
  • kompatibilný s erotickými pomôckami
  • exkluzívne balenie z odolného biofotonického skla
  • dodávané vo vrecúšku z ekologického nepremokavého ľanu

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 50 ml
Zloženie: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Ethyl Macadamiate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Extract, Tocopherol
Parametre