ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino

Lubrikačný gél SECRET PLAY Oceanic wakame and Nori 100 ml

Lubrikačný gél OCEANIC na vodnej báze s výťažkom z morských rias wakame a Nori s obsahom 100 ml.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Niekedy je veľmi ťažké nájsť intímny lubrikačný prípravok, ktorý spĺňa všetky vaše očakávania, najmä ak máte citlivú pokožku. Tento organický lubrikačný gél OCEANIC vám dá možnosť prežiť také intímne chvíle aké ste nikdy predtým nezažili. Je obrovský rozdiel medzi používaním organického maziva a používaním akéhokoľvek iného tradičného erotického prípravku. Značka Secret Play tvrdo pracovala na zloženie tohto výrobku, aby zabezpečila výnimočnosť a používanie pre všetky typy pokožky.

Mali by ste vedieť ...

Tieto erotické kozmetické produkty sú vegánske a neboli testované na zvieratách. Ide o prípravok na báze vody s úplne prirodzeným zložením, doplnený o extrakty z morských rias WAKAME a NORI, Aloe Vera a oleja ylang ylang, ktoré zlepšujú elasticitu pokožky, lieči možné podráždenie a vďaka kyseline hyalurónovej zanechávajú pokožku nádherne hladkú. Obsahuje iba prírodné zložky, ku ktorým nie sú pridávané žiadne ďalšie zvlhčujúce látky ako sú parabény, žiadne cukry a glycerín.

Tento koktail regeneračných látok vašu pokožku zregeneruje, hydratuje a dodá jej potrebnú elasticitu a celkovú elasticitu, ktorú potrebujete, aby ste získali viac radosti z vašich intímnych vzťahov.
Ďalšie produkty značky SECRET PLAY nájdete tu.

Prečo si vybrať lubrikačný gél SECRET PLAY Oceanic wakame and Nori 100 ml

  • obsahuje organické a prírodné ingrediencie
  • obohatený o výťažky z morských rias wakame a Nori, Aloe Vera a oleja Ylang Ylang
  • zaručuje potrebnú hydratáciu, elasticitu pokožky a jej celkovú regeneráciu
  • je kompatibilný s latexom
  • vhodný pre použitie s erotickými hračkami
  • neobsahuje žiadne parabény, cukry a glycerín
  • nie je testovaný na zvieratách, 100% ekologický certifikát

Parametre:


Obsah: 100 ml
Zloženie: lavanduľa latifolia flower water, aloe barbadensis leaf juice, xanthan gúm, aqua, Cananga odorata flower oil, Porphyra umbilicalis extract, undaria pinnatifida extract, potassium Sorbate, sodium benzoate, lactic acid, citric acid, linalool, benzyl benzoate , benzyl salicylate, farnesol
Parametre