Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Lubrikačný gel Sensuel Fisting Extreme 100 ml

Lubrikačný gel Sensuel Fisting Extreme 100 ml

Výnimočný, hodvábne jemný gél na vodnej báze špeciálne vyvinutý na intenzívne divoké hrátky a fisting praktiky. Ponúka zmyselné pohodlie a dlhotrvajúcu klznosť.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Hľadáte na svoje tajomné či divoké hrátky doplnok, ktorý vám dopraje maximálne príjemné dobrodružstvo? Vychutnajte si svoju túžbu naplno, objavte úplne novú úroveň zmyselnosti a nespútanej vášne. Pozvite do spálne tento lubrikačný gél Sensuel Fisting Extreme a venujte sa len a len vlastným zážitkom. Jedinečný gél na vodnej báze stredne hustého charakteru má krémovo hodvábnu a jemnú textúru, ktorá dopraje vašim partiám neodolateľný dotyk nehy. Rešpektuje prirodzené pH vaginálneho prostredia, osvieži pokožku a dodá jej výnimočnú a exkluzívnu vláčnosť. Poteší vás výraznou hydratáciou pokožky a extrémnou dlhotrvajúcou klznosťou, ideálnou na horúce fisting praktiky, ktorá ochráni pokožku pred poranením. Gél nelepí ani nežmolkuje, nepôsobí mastne, dobre sa vstrebáva, nezanecháva fľaky na obliečkach a je ľahko zmývateľný vodou. Má omamnú vôňu sladkých višňových cukríkov, ktorá uvoľní vaše myšlienky a navodí mimoriadnu atmosféru. Bol dermatologicky testovaný a je taktiež vhodný na použitie s erotickými pomôckami z rôznych materiálov, ako aj s latexovými prezervatívmi. Praktická fľaštička s dávkovačom uľahčí jeho aplikáciu.
Nenechajte sa ničím obmedzovať a okoreňte svoje divoké predstavy v spálni.

Prečo si vybrať lubrikačný gél Sensuel Fisting Extreme:

  • zamatový, stredne hustý gél na vodnej báze na extrémne intímne hrátky
  • dokonale hydratuje pokožku a rešpektuje prirodzené pH
  • iskrivo čisté zloženie so sladkou višňovou vôňou ponúkne vynikajúce zvlhčenie
  • fantastický dlhotrvajúci klzný efekt ideálny na fisting praktiky
  • ľahko zmývateľný vodou nezanecháva fľaky
  • dermatologicky testovaný
  • hodvábna textúra nelepí ani nežmolkuje
  • kompatibilný s erotickými pomôckami aj s prezervatívmi
  • praktická fľaštička s dávkovačom

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 100 ml
Vôňa: višňová
Zloženie: Aqua, Glycerín, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Hydroxyetylcellulose, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Aróma
Upozornenie: Vzhľadom na situáciu COVID-19 a výpadky výrobcov a dovozcov sa môžu uzávery fľaštičiek a ich farby líšiť od fotografií na webových stránkach.
Parametre