Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino

Lubrikačný gél Whoop·de·doo rosemary

Lubrikačný gél na vodnej báze z prírodných BIO ingrediencií bez konzervantov a farbív. Fantastická konzistencia hodvábnej textúry s okúzľujúcou vôňou rozmarínu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Získajte pre svoje intímne chvíle dokonalý dotyk nehy a neuveriteľného pohodlia. Objavte tento báječný lubrikačný gél Whoop·de·doo rosemary z rýdzo českej produkcie, ktorý podčiarkne výnimočnú atmosféru a dopraje vám nezabudnuteľné momenty rozkoše. Gél na vodnej báze je s láskou a starostlivosťou vytvorený s ohľadom a rešpektom k ženskému telu. Obsahuje čisto prírodné ingrediencie obohatené o BIO organické zložky, ktoré sú úplne bezpečné pre ľudskú pokožku. Zloženie je doplnené o extrakt z Aloe Vera, ktorý dodá pokožke hydratáciu a zvláčnenie a hojí drobné poranenia a tiež o výťažok z rozmarínu, ktorý vyniká v antiseptických a dezinfekčných účinkoch, je bohatý na vitamíny B, predovšetkým kyselinu listovú a taktiež minerály. Je silným antioxidantom, pôsobí protizápalovo a upokojuje podráždenie pokožky. Textúra gélu je mimoriadne príjemná a hodvábne hladká pre jedinečné zážitky nielen pri sólových hrátkach s erotickými pomôckami, ale aj pri milostných okamihoch vo dvojici. Nelepí ani nedráždi a nezanecháva fľaky. Dodá dlhotrvajúci klzný efekt pre nikdy nekončiacu vášeň a očarí vás svojou zvodnou vôňou rozmarínu. Navyše sa chváli absenciou konzervantov a farbív, takže môžete nechať bez obáv rozvinúť svoju fantáziu a prežiť nespútané erotické dobrodružstvo, pretože je vhodný aj pre citlivú pokožku. Je kompatibilný so všetkými materiálmi erotických hračiek aj s latexovými prezervatívmi. Uschovaný je v elegantnej hliníkovej fľaštičke s objemom 100 ml s praktickým kovovým dávkovačom, ktorý uľahčí aplikáciu. Stačí naniesť malé množstvo na erotickú pomôcku či intímne partie a jemne rozotrieť.
Nechajte sa rozmaznávať a zabudnite na okolitý svet.

Prečo si vybrať lubrikačný gél Whoop·de·doo rosemary:

  • unikátny lubrikačný gél na vodnej báze s maximálnou starostlivosťou o citlivú ženskú pokožku
  • prírodné BIO organické ingrediencie prvotriednej kvality bez obsahu konzervantov a farbív
  • nedráždi ani nelepí a nezanecháva škvrny
  • extrakt z Aloe Vera a výťažok z rozmarínu poskytne jedinečnú hydratáciu a antiseptické upokojujúce účinky
  • zamatovo hodvábna textúra vyniká skvelou dlhotrvajúcou klznosťou
  • očarujúca zvodná vôňa rozamrýna
  • kompatibilný so všetkými erotickými pomôckami aj prezervatívmi
  • elegantná hliníková fľaštička s praktickým dávkovačom
  • vyvinuté s láskou v Českej republike

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 100 ml
Vôňa: bylinková
Zloženie: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate**, Potassium Sorbate**, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Lonicera Caprifolium Flower Extract (and) Lonicera Japonica Flower Extract**, Citric Acid
* antialergenní složka, ** BIO organický původ, *** certifikace ECOCERT
Parametre