ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Lubrikačný gél WICKED CHILL ANAL 120 ml - expirácia 5/23

Lubrikačný gél WICKED CHILL ANAL 120 ml - expirácia 5/23

Análny lubrikačný gél WICKED CHILL ANAL na vodnej báze vám uľahčí zasunutie, má chladiaci efekt, je bez parabénov a vhodný k latexovým kondómom.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ste niekedy tak nažhavení, že nemáte čas, chuť a ani pomyslenie na zdĺhavé predohry? Lubrikačný gél WICKED CHILL ANAL vás vďaka chladivým účinkom trochu upokojí a pripraví váš análny otvor na okamžitý a hladký prienik. Okolie análu bude znecitlivené, teda ucítite iba príjemný zásun a žiadnu bolesť. Je vytvorený na vodnej báze, ale je vysoko koncentrovaný, aby bol dlhotrvajúci, takže vaša rozkoš nebude ničím prerušená. Môžete sa plne sústrediť na sexuálny zážitok, pretože extra hladká konzistencia nelepí a vzhľadom k vymakanému zloženiu bez chemických parabénov je úplne bezpečný pre vaše zdravie. Skúste ho využiť v kombinácii so svojou obľúbenou erotickou hračkou! Ale hlavu si nemusíte lámať ani pri použití latexových kondómov, pretože aj s tými krásne spolupracuje. Ich ponuku nájdete tu.
Nastavte zadoček a užite si čarovnú jazdu!

Prečo si vybrať lubrikačný gél WICKED CHILL ANAL 120 ml:

  • vysoko kvalitný gél pre análny styk
  • spracovanie na vodnej báze umožňuje kombinovanie so silikónom
  • znecitlivujúci a chladivý
  • ultra hebké zloženie, ktoré nelepí
  • bezpečný pre zdravie
  • bez parabénov
  • dlhotrvajúci vďaka vysokej koncentrácii

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 120 ml
Zloženie: Water, Propylene Glycol, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Olea Europea (olive), Leaf Extract, Cellulose Gum, Hydroxyethylcellulose, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate
Vyrobené: USA
Parametre