Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino

Lubrikačný gél WICKED SIMPLY AQUA JELLE

Vegánsky lubrikačný gél WICKED SIMPLY AQUA JELLE na vodnej báze je svojím čistým zložením ideálny pre všetky sexuálne hrátky.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Neznášate stereotyp a milujete rozmanitý sex plný zábavy? To by vám doma nemal chýbať vegánsky lubrikačný gél WICKED SIMPLY AQUA JELLE! Zloženie na vodnej báze, vám poskytne hladký priebeh vášho erotického uspokojenia. Lubrikant je z radu SIMPLY a teda sa jedná o produkt vysokej prémiovej kvality, ktorého zloženie je veľmi šetrné voči vášmu telu. Neobsahuje totiž žiadny glycerín, propyl glycol ani žiadne parabény. Svojou jemnou a hustou konzistenciou zabezpečuje jednoduché zasunutie pre ten najpríjemnejší pocit vedúci k dlhotrvajúcej rozkoši. Vaša myseľ sa môže plne sústrediť na intenzívne zážitky, pretože vďaka extraktu z olivových listov je lubrikant antioxidačný a zároveň chráni pred šírením nežiaducich baktérií a mikroorganizmov. Výťažok z aloe sa zase stará o tú správnu viskozitu a o hojivú funkciu. Z týchto dôvodov môžete použiť tento gél aj vo chvíľach, keď túžite po análnom sexe a nemusíte sa báť použiť akúkoľvek hračku. Svoju túžbu nemusíte nijako obmedzovať, pokiaľ budete mať chuť na orálne potešenie, pretože produkt je sladený stéviou, a vaše intímne okamihy tak budú ešte sladšie.
Spestrite svoju vášnivú atmosféru a vyskúšajte všetko, na čo máte práve chuť!

Prečo si vybrať lubrikačný gél WICKED SIMPLY AQUA JELLE 120 ml:

  • vysoko kvalitný gél pre neho aj pre ňu na všetky radovánky
  • spracovanie na vodnej báze umožňuje kombinovanie so silikónom
  • hustota pre jemný dlhotrvajúci efekt
  • extrakt z Aloe a olivových listov pre blahodárne účinky
  • bez parabénov
  • vegánsky
  • sladený stéviou

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 120 ml
Zloženie: Water, Propylene Glycol, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Olea Europea (olive), Leaf Extract, Cellulose Gum, Hydroxyethylcellulose, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate
Vyrobené: USA
Parametre