ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Lubrikačný gél YESforLOV INTIMATE MOISTURISING 100 ml

Lubrikačný gél YESforLOV INTIMATE MOISTURISING 100 ml

Mimoriadny lubrikačný gél na vodnej báze YESforLOV INTIMATE MOISTURISING. Ultra hebká textúra s výraznými hydratačnými a regeneračnými schopnosťami.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Podporte zmyselnosť vo vašej spálni a doprajte si mimoriadny zážitok z milovania. S týmto lubrikačným gélom YESforLOV INTIMATE MOISTURISING budete zaručene ako v bavlnke. Gél na vodnej báze vegánskej kvality s výnimočnou ultra hodvábnou textúrou vám prinesie fantastické pohodlie pri sexe na ktoré len tak nezabudnete. Dopraje vám báječnú dlhotrvajúcu kĺzavosť, nelepí, nežmolkuje, nepôsobí mastne a nevyruší vás žiadnu vôňou. Vďaka luxusným ingredienciám zloženým z 99,3% iba z čistých prírodných zložiek pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Vyrovnáva a udržiava správne pH vaginálneho prostredia. Obsahuje ku všetkému navyše kyselinu hyalurónovú, ktorá fantasticky zvlhčuje a hydratuje sliznicu a alantoín, ktorý napomáha regenerovať a upokojovať pokožku. Podporuje hojenie drobných poranení, chráni pred škodlivými vplyvmi a podporuje rast nových kožných buniek. Gél je hypoalergénny, takže je vhodný aj pre citlivú pokožku a je ideálny pri problémoch s vaginálnou suchosťou, pocitami pálenia či svrbenia. Tiež je kompatibilný so všetkými druhmi materiálov erotických hračiek aj s latexovými prezervatívami.
Neuspokojte sa len s dobrým sexom. Prežite tie najdokonalejšie chvíle vášne naplno a oddajte sa len svojim myšlienkam a nespútanému stonaniu.

Prečo si vybrať lubrikačný gél YESforLOV INTIMATE MOISTURISING:

  • unikátny lubrikačný gél na vodnej báze s maximálnou starostlivosťou o pokožku
  • výnimočné vegánske zloženie obsahuje z 99,3% iba prírodných zložiek
  • jemná a hebká textúra s dlhotrvajúcou klzkosťou
  • kyselina hyalurónová a alantoín perfektne hydratuje a regeneruje pokožku
  • vyrovnáva a udržiava správne pH a chráni pred škodlivými vplyvmi
  • bojuje s vaginálnou suchosťou a pomáha znížiť nepríjemné pocity pálenia
  • kompatibilný s erotickými pomôckami aj s kondómami

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 100 ml
Zloženie: Aqua, Propanediol, Glycerin, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Sodim Benzoate, Allantoin, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Sodium Phosphate
Parametre