Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Lubrikačný gél YESforLOV UNLIMITED FRESHNESS 100 ml

Lubrikačný gél YESforLOV UNLIMITED FRESHNESS 100 ml

Mimoriadny chladivý lubrikačný gél na vodnej báze YESforLOV UNLIMITED FRESHNESS v unisex prevedení. Ultra hebká textúra s výraznými hydratačnými účinkami.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Hľadáte pre svoje intímne hrátky ten najúžasnejší lubrikačný gél, ktorý vám poskytne vzrušujúce chvíle a naprosto zmyselné zážitky? Je jedno, či ste muž, alebo žena, s týmto lubrikačným gélom YESforLOV UNLIMITED FRESHNESS v unisex prevedení budete ako v siedmom nebi. Gél na vodnej báze v báječnej vegánskej kvalite rozlišuje jedinú vec. Fantastický a nezabudnuteľný zážitok z vášnivých momentov. Dopraje vám nielen úžasnú hodvábnu textúru, ale tiež výraznú dlhotrvajúcu kĺzavosť. Dokonalé zloženie ingrediencií s obsahom kyseliny hyalurónovej a alantoínu perfektne vyvažuje a udržiava správne pH slizníc a rešpektuje ich prirodzenú fyziológiu. Vďaka Aloe Vera mimoriadne hydratuje, upokojuje podráždenie a napomáha regenerácii kože. Ku všetkému prináša pridaný mentol výnimočný osviežujúci chladivý efekt, ktorý je dôležitý pre stimuláciu a hravú atmosféru. Je hypoalergénny, takže je vhodný aj pre citlivú pokožku, nelepí, nepôsobí mastne a zanecháva hebký a jemný pocit. Môžete ho použiť pri párových hrátkach, ale aj so všetkými materiálmi erotických hračiek a je kompatibilný aj s latexovými prezervatívami.
Oddajte sa len svojim myšlienkam a vychutnajte si sviežu a ničím nerušenú intímnu fantáziu.

Prečo si vybrať lubrikačný gél YESforLOV UNLIMITED FRESHNESS:

  • unikátny lubrikačný gél na vodnej báze s chladivým efektom v unisex prevedení
  • výnimočné vegánske zloženie mimoriadnej kvality
  • jemná a hebká textúra s dlhotrvajúcou klzkosťou
  • kyselina hyalurónová perfektne hydratuje
  • alantoín a Aloe Vera napomáha regenerovať podráždenú kožu
  • vyrovnáva a udržiava správne pH slizníc
  • je hypoalergénny a vhodný aj pre citlivú pokožku
  • kompatibilný s erotickými pomôckami aj s kondómami

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 100 ml
Zloženie:Aqua, Propanediol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Sodim Polyacrylate, Allantoin, Menthol, Menthyl Lactate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf, Tromethamine
Parametre