Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Lubrikačný gél YESforLOV WITH SEAWEEDS

Lubrikačný gél YESforLOV WITH SEAWEEDS

Hodvábny gél na vodnej báze z prírodných organických ingrediencií bez glycerínu pre zdravšie zvlhčenie intímnych partií. Obsahuje ručne zbierané morské riasy.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vychutnajte si jedinečný a krištáľovo čistý pocit nežných intímnych hrátok. Tento lubrikačný gél YESforLOV WITH SEAWEEDS bol špeciálne vyvinutý pre fenomenálne pohodlie a maximálne intenzívne zážitky vášne. Gél hodvábne jemnej textúry na vodnej báze bez chuti a vône je vyrobený z viac ako 93% z prírodných ingrediencií, pričom cez 63% z nich sú organického pôvodu. Navyše neobsahuje glycerín ani glycerínové deriváty. Nedráždi, nelepí ani nepôsobí mastne a je ľahko zmývateľný vodou. Obsahuje ručne zbierané morské riasy a extrakt z Aloe Vera, ktoré prinášajú výraznú hydratáciu pokožky, chránia ju a dodáva nezabudnuteľnú vláčnosť a pružnosť. Navyše rešpektuje a podporuje prirodzené pH vaginálnej sliznice, takže vám dodá výnimočný komfort. Mimoriadna klznosť ponúkne dlhodobý efekt pre nespútané momenty vedúce k dokonalej extáze. Je gynekologicky testovaný, môžete ho bez obáv používať s erotickými pomôckami všetkých dostupných materiálov a je kompatibilný s latexovými prezervatívmi.
Objavte luxusný prírodný gél a doprajte si zmyselné chvíľky.

Prečo si vybrať lubrikačný gél YESforLOV WITH SEAWEEDS:

  • jedinečný gél na vodnej báze z prírodných organických ingrediencií
  • extrakt z ručne zbieraných morských rias a Aloe Vera
  • ponúkne fantastický dlhotrvajúci klzný efekt
  • neobsahuje glycerín ani glycerínové deriváty pre zdravšie a príjemnejšie chvíľky
  • hodvábna textúra nelepí ani nežmolkuje
  • dokonale hydratuje pokožku a podporuje prirodzené pH
  • kompatibilný s erotickými pomôckami aj s prezervatívmi

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 100 ml
Zloženie: Aqua, Carrageenan, Citric Acid, Ascophyllum Nodosum Extract, Palmaria Palmata Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol
Parametre