Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
MACA FRESH WOMEN 90 tbl.

MACA FRESH WOMEN 90 tbl.

Unikátny produkt vyvinutý pre ženy, ktoré chcú podporiť svoju sexualitu, fyzické a psychické zdravie a alebo zmierniť príznaky spojené s menopauzou.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Maca fresh, Medicago sativa a Dioscorea villosa - jedinečná kombinácia látok pre ženu v jednom produkte

Unikátny produkt zostavený špeciálne pre ženy, ktoré chcú podporiť svoju sexualitu, fyzické a psychické zdravie a alebo chcú zmierniť nepriaznivé príznaky spojené s menopauzou. Základ tohto produktu je tvorený extraktom z macy fresh (Lepidium meyenii) a je doplnený lucernou siatou (Medicago sativa) a extraktom z Dioscorea villosa.< P>

Maca je veľmi obľúbená rastlina medzi ženami, ktoré chcú podporiť svoju sexualitu, získať viac energie a podporiť svoje intímne, fyzické a psychické zdravie.

Maca fresh women obsahuje látky, ktoré majú kladný vplyv na:

  • sexualitu, sexuálnu aktivitu, fyzické a psychické zdravie, vitalitu (Maca)
  • kladný vplyv pri psychickej a fyzickej vyčerpanosti, kladný vplyv na sexualitu u žien, kladný vplyv na rast vlasov a nechtov, pomáha udržiavať správnu funkciu močového systému (Medicago sativa)
  • komfort pri menopauze (Dioscorea villosa)

Silné zloženie - 3 starostlivo vybrané zložky a 1290 mg v jednej dennej dávke

Aby Vám produkt priniesol výsledky, ktoré očakávate, musí obsahovať dostatočné množstvo účinných zložiek. Maca fresh women obsahuje v jednej dennej dávke 1290 mg zmesi, čo je oveľa viac než väčšina konkurenčných produktov. Mnoho produktov obsahuje len veľmi malé množstvo jednotlivých zložiek, čo potom nemá očakávaný efekt.

Bezpečný a preverený produkt

V dnešnej dobe sa dá hlavne na internete kúpiť veľa podobných produktov. Dajte však veľmi veľký pozor na to, čo kupujete. Väčšina produktov nemá ani potrebné schválenie, sú na trhu nelegálne a môžu obsahovať látky, ktoré sú pre Vaše zdravie veľmi nebezpečné. Maca fresh women je vyrábaná v Českej republike a je riadne notifikovaná na Ministerstve poľnohospodárstva.

Zloženie na dennú dávku (3 kapsule):

Maca extrakt (Lepidium meyenii) 900 mg
Lucerna siata (Medicago sativa) extrakt 300 mg
Wild yam (Dioscorea villosa) extrakt 90 mg

Prírodný produkt - základ produktu je tvorený čisto prírodnými bylinnými extraktmi.

Odporúčané dávkovanie: 3 kapsule denne, zapiť vodou.

Parametre