ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Manžeta na penis REBEL Vibrating Stroker

Manžeta na penis REBEL Vibrating Stroker

Manžeta na penis REBEL Vibrating Stroker s drážkovanou textúrou z jemného silikónu a vibračnou patrónou na káblový ovládač s 10 extrémne silnými vibráciami.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, užite si úplnú slasť z dráždenia a masáže penisu bez použitia rúk. Vyskúšajte tento pocit, ktorý už nebudete chcieť nikdy meniť. Manžeta na penis REBEL Vibrating Stroker vás naozaj ohromí. Návlek z jemného a pružného silikónu má na svojom tele kapsičku pre umiestnenie vibračnej patróny. Vnútri tunela je drážkovaná textúra z veľmi hebkých zácloniek, ktorá pôsobí veľmi príjemne a vytvára pocit mať ho ako v bavlnke. Diaľkový ovládač s patrónou na dostatočne dlhé káblové zapojenie potom zabezpečí 10 veľmi intenzívnych a extrémne silných vibračných a pulzačných režimov. Naviac má zariadenie funkciu pamäte, takže pri vypnutí a následnom spustení začne na tom režime, kde ste skončili. Nenáročné zapojenie a ovládanie je veľkou výhodou tejto hračky, aby vás nič nevyrušovalo a vy ste si mohli užiť tie najzmyselnejšie prežitky naplno. Ovládač poháňajú 3 AAA batérie.
Vibracie nie sú iba dámska záležitosť. Presvedčte sa o tom na vlastnej koži.

Jednoduché ovládanie zvládne každý. Zapojte kábel patróny do ovládača a umiestnite patrónu do kapsičky na manžete. Krátkym stlačením tlačidla power spustíte vibrácie a ďalšími krátkymi stlačeniami meníte režimy. Pri podržaní tlačidla po dobu 2 sekúnd vibrácie vypnete.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití vyberte patrónoku a manžetu opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok patrónku môžete obotrieť vlhkou handričkou .

Prečo si vybrať manžetu na penis REBEL Vibrating Stroker:

  • skvelá pomôcka pre stimuláciu a masáž penisu
  • neuveriteľne tichá a extrémne výkonná vibračná patróna
  • dostatočne dlhý kábel s ovládačom
  • kvalitný hebký a pružný silikón
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • drážkovaná vnútorná stimulačná štruktúra
  • jednoduché ovládanie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: dĺžka manžety 6,7 cm, vnútorný priemer manžety roztiahnuteľný od 3 cm, dĺžka kábla 75 cm, dĺžka ovládača 11,4 cm, šírka ovládača 3,3 cm, hĺbka ovládača 1,8 cm
Vibrácie: áno
Pohon: 3 x AAA batérie
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Prevedenie:
Pohon:
3 x AAA 
Napájanie:
Vlastnosti:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
6,70 cm
Priemer:
3 cm 
Podrobnejšie rozmery:
dĺžka manžety 6,7 cm, vnútorný priemer manžety roztiahnuteľný od 3 cm, dĺžka kábla 75 cm, dĺžka ovládača 11,4 cm, šírka ovládača 3,3 cm, hĺbka ovládača 1,8 cm