Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Masážna hlavica JOPEN Starstruck Romance Wand vibračná bordó

Masážna hlavica JOPEN Starstruck Romance Wand vibračná bordó

Vodotesný vibrátor JOPEN Starstruck Romance Wand vo vínovej farbe pre vzrušujúci intímny relax. Má telo z ultra jemného silikónu a flexibilnú masážnu hlavicu.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Doprajte sebe alebo svojmu miláčikovi v posteli pohodu a relax a nechajte sa unášať na vlnách intenzívnych a uvoľňujúcich pocitov neodolateľné túžby. Masážny vibrátor JOPEN Starstruck Romance Wand v nádhernej vínovej farbe je ideálnym spoločníkom pre sólové alebo párové hrátky. Všestranný pomocník, ktorý v spálni nesmie chýbať. Neexistuje lepší spôsob ako rozvoľniť a naladiť správnu atmosféru, než sa oddať zmyselné masáži vášho lona či celého tela. S tým vám pomôže tento luxusný vibrátor z vysoko kvalitného, ​​jemného a zamatovo hebkého silikónu, ktorý vás so svojou mäkkou flexibilnou hlavicou bude krásne hladiť a láskať. Materiál je úplne bezpečný pre ľudskú pokožku, neobsahuje latex ani nebezpečné ftaláty. Vyberať môžete zo 7 vibračných a pulzačných režimov, ktoré doprajú úplný komfort vám aj vašej polovičke a pre každý rytmus si môžete zvoliť jednu z 5 rýchlostí vibrácií. Celkom máte teda 35 rôznych kombinácií. Elegantné zakončenie vibrátora z trblietavého ABS plastu a podsvietená základňa z neho urobí rozkošného fešáka, ktorý sa perfektne drží v ruke a zaistí presnú kontrolu nad vykonávaným blahom. Jeho veľkou výhodou je jeho veľkosť. Skvele padne do každej dlane a môžete si ho tiež pribaliť na cesty. Čo oceníte predovšetkým po náročnom pracovnom dni je ponuka vziať si ho so sebou do sprchy. Je totiž 100% vodotesný. Energiu mu doplníte pohodlne priloženým USB káblom. Tento skvost vám radi dodáme v krásnom darčekovom balení.
Zanechajte už svojich aktivít, zabudnite na starosti z práce a oddajte sa zmyselné predohre.

Jednoduché ovládanie vás nebude nijako vyrušovať. Podržte spodné tlačidlo na základni po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor vás privíta podsvieteným tlačidlom a spustí prvú vibráciu a rýchlosť otáčania. Následnými krátkymi stlačeniami spodného tlačidla meníte režimy vibrácií a pulzácií. Na ľavej strane rukoväti nájdete tlačidlá + a -, ktorými krátkymi stlačeniami pridávate či uberáte rýchlosť rotácie a silu vibrácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním dolného tlačidla po dobu 3 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať masážnu hlavicu JOPEN Starstruck Romance Wand vibračnú bordó:

  • výkonný masážny vibrátor na celé telo
  • flexibilná mäkká masážna hlavica
  • kvalitný ultra hebký silikón ozdobený odolným trblietavým ABS plastom
  • tichý a výkonný motor
  • 7 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • 5 rýchlostí pre každú vibráciu
  • vodotesný pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: vínová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 20,2 cm, priemer tela 4 cm, dĺžka hlavice 5 cm, priemer hlavice 4,8 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre