ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Masážna hlavica PalmPower Pocket mini

Masážna hlavica PalmPower Pocket mini

Super mini vibrátor PalmPower Pocket, ktorý sa vlezie do akejkoľvek kabelky. Tvar masážneho vibrátora s výkonným a tichým motorom a 7 vibráciami a pulzáciami.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Už ste niekedy mimo domova pocítili chuť na poriadny a intenzívny orgazmus a nemali ste po ruke svoju obľúbenú hračku? Tak s tým je koniec! Tohto šikovného pomocníka schováte do akejkoľvek kabelky a budete vždy pripravená na poriadnu dávku výbušných vyvrcholení. Vibrátor PalmPower Pocket v rozkošnej a elegantnej čierno ružovej farbe je extrémne malý šikula v tvare masážnych vibrátorov s mimoriadne tichým a veľmi výkonným motorom. Je vyrobený z ultra jemného a zamatovo hebkého silikónu, ktorý vás pohladí na duši aj na tele. Má ohybnú hlavičku s odnímateľným silikónovým návlekom, ktorá dokáže luxusne podráždiť váš klitoris či iné erotogénne miestečka a alebo premasírovať celé telo a vďaka silikónovému krúžku na rukoväti sa dobre drží a nevykĺzáva z ruky. Poteší vás svojimi 7 silnými režimami vibrácií a pulzovania, ktoré sa naozaj nenáročne ovládajú jediným tlačidlom. Ako správny cestovný maznáčik disponuje cestovným zámkom pre prípad nechceného zapnutia. Ku všetkému je PalmPower vodeodolný, čo oceníte v sprche a nepotrebujete k nemu batérie. Nabijete ho ľahko pomocou priloženého USB kábla. Ako bonus nájdete v balení malinké pevné púzdro na zips s hodvábnou silikónovou úpravou.
Tiež máte nutkanie ho mať doma? Nečudujem sa vám. Doprajte si zmyselnú rozkoš, nech ste kdekoľvek!

Jednoduché ovládanie si zamilujete. Stačí jedným krátkym stlačením tlačidla vibrátor zapnúť. Potom ďalšími krátkymi stlačeniami meníte vibračné a pulzačné režimy. Vypnete ho tak, že podržíte tlačidlo po dobu 2 sekúnd. Pre aktiváciu aj deaktiváciu cestovného zámku stlačte a podržte jeho tlačidlo vo vypnutom stave na 4 sekundy. Zmenu stavu cestovného uzamknutia či odomknutia vám dá vedieť dvoma krátkymi vibráciami.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať masážnu hlavicu PalmPower Pocket mini:

  • super mini vibrátor s extrémne tichým a výkonným motorom
  • zmestí sa do každej kabelky a schová sa v dlani
  • cestovný zámok a taštička v balení
  • flexibilná ohybná masážna hlavička s odnímateľným návlekom
  • kvalitný hodvábne jemný silikón
  • 7 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • silikónový krúžok pre pohodlné držanie
  • odolný proti vode pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, ružová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 9 cm, priemer tela 2,7 cm, dĺžka masážnej hlavice 2,9 cm, priemer hlavice 2,6 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre