Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Masážna hlavica Pixey DELUXE vibračná silver

Masážna hlavica Pixey DELUXE vibračná silver

Vibrátor Pixey DELUXE v striebornom prevedení s texturovanou flexibilnou masážnou hlavicou. Má päť režimov vibrácií a pulzovania a päť stupňov rýchlostí.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Milujete masáž, predohru, sex? Tento vibrátor vás na všetko skvele naladí. Pixey DELUXE v striebornej farbe je ideálnou pomôckou pre maximálny relax. Jeho čierna masážna hlavica je flexibilná a za pomoci jemných textúr na povrchu vás bude rozmaznávať na každej časti vášho tela. Je celá vyrobená z realistického materiálu TPR, ktorý sa vyznačuje jemnosťou a podobou ľudskej koži. Dokáže skvele prijímať ľudské teplo a udržať ho. Jeho 5 vibračných a pulzačných režimov s výberom z piatich rýchlostných stupňov vás dokonale uvoľní a navodí príjemnú atmosféru. Výbornou záležitosťou je potom v rukách partnera. Na ergonomicky tvarovanej rukoväti z odolného ABS plastu nájdete 3 tlačidlá pre jednoduché ovládanie a v spodnej časti je ukrytý slot pre USB kábel, ktorým nabijete tohto šikulu. Vibrátor disponuje LED osvetlením, ktoré v prípade potreby môžete vypnúť. Kábel aj príslušná zástrčka sú súčasťou balenia.

Jednoduché ovládanie pomocou tlačidiel na tele vibrátora zvládne každý. Podržte vrchné tlačidlo power po dobu 2 sekúnd pre zapnutie a 3 sekúnd pre vypnutie. Vibrátor sa zapne a vy krátkym stlačením tlačidla meníte režimy vibrácií a pulzácií. V zapnutom režime sa rozsvieti LED svetielko. Vibrátor začína vo svojom treťom stupni rýchlosti a tlačidlom + a - meníte rýchlosť vibrácií. Pre vypnutie svetielka dlho podržte - a pre zapnutie svetielka opäť dlho podržte +.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu masážnej hlavice. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať masážnu hlavicu Pixey DELUXE vibračnú silver:

  • moderný vibrátor s masážnou hlavicou a LED svetlom
  • flexibilná hlava s jemnou textúrou
  • kvalitný hebký realistický materiál
  • pevná a odolná ABS plastová rukoväť
  • silný motor ponúka 5 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • 5 možností nastavenia rýchlosti vibrácií
  • jednoduché ovládanie
  • je nabíjateľný pomocou priloženej USB nabíjačky
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: strieborná, čierna
Materiál: TPR, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 32,5 cm, priemer 5,7 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre