Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Masážna hlavica a vibrátor 2v1 BLOOM The Orchid Wand

Masážna hlavica a vibrátor 2v1 BLOOM The Orchid Wand

Elegantný vodeodolný vibrátor BLOOM The Orchid Wand z hebkého silikónu je vybavený masážnou hlavicou s 5 rôznymi vibráciami a pulzáciami a 5 intenzitami.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Každá moderná žena ho miluje. Skvelý pomocník nielen pri párovej masáži. Štýlový vibrátor BLOOM The Orchid Wand je dôkazom maximálnej starostlivosti a božskej elegancie. Vibrátor z hodvábne jemného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo, má flexibilnú masážnu hlavicu, ktorá splní všetky vaše želania. Medzi jeho prednosti patrí dokonalý dizajn, hebké telo, jednoduché ovládanie jediným tlačidlom a veľmi tichý silný motor. Ponúka 5 rôznych vibrácií a pulzovania a pre každú si môžete nastaviť z piatich intenzít rýchlosti od tej najjemnejšej až po najsilnejšiu. Tú meníte unikátnou dotykovou swipe technológiou. Ako ďalšie vás iste poteší jeho šikovná funkcia pamäte, kedy po vypnutí a následnom ďalšom zapnutí nezačne od začiatku podľa prednastaveného programu, ale presne nadviaže tam, kde ste skončili. Je odolný proti striekajúcej vode, takže sa môžete nechať rozmaznávať aj v sprche a dobijete ho ľahko pomocou priloženého USB kábla, ktorý zastrčíte do naznačeného miesta v spodnej časti. Pretože sa jedná o vibrátor, ktorý hladí vaše zmysly, v krásnej darčekovej krabičke nájdete tiež šatku na oči pre podporu vnímania úžasných vibrácií. Zamatové vrecúško sa postará o bezpečné uloženie a v návode nájdete tipy pre správne použitie, čistenie a údržbu vibrátora.
Jednoduché ovládanie pomocou tlačidla na tele vibrátora zvládne každá. Podržte tlačidlo po dobu 3 sekúnd pre zapnutie a vypnutie. Následne meníte krátkym stlačením tlačidla stupne vibrácií a pulzácií. V zapnutom režime sa rozsvieti LED indikátor. Prechádzaním prstom po vyznačenom reliéfu zľava doprava alebo naopak meníte rýchlosť vibrácií.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať masážnu hlavicu a vibrátor 2v1 BLOOM The Orchid Wand:

  • moderný vibrátor luxusného dizajnu
  • funkcia swipe dotykovo mení rýchlosť vibrácií
  • vodeodolný proti striekajúcej vode
  • kvalitný hebký silikónový materiál
  • silný a diskrétny motor ponúka 5 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • pamäť vibrátora začne tam, kde ste prestali
  • flexibilná masážna hlavica
  • jednoduché ovládanie
  • je nabíjateľný pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: tyrkysová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 23 cm, použiteľná dĺžka 7,5 cm, priemer 4,3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre