ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Masážny kameň La Gemmes QUARTZ ružový

Masážny kameň La Gemmes QUARTZ ružový

Jedinečný masážny kameň La Gemmes z pravého prírodného minerálu. Hladký leštený ruženín podporuje lásku a priateľstvo, odstraňuje smútok a zármutok.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Veríte na prírodnú silu a energiu získanú z minerálnych kameňov? Kúpte si túto unikátnu erotickú pomôcku a čerpajte nekonečné podporné vlastnosti čistej prírody. Unikátny masážny kameň La Gemmes v neuveriteľne elegantnom dizajne vám ponúka mimoriadne potešenie a dokonalé ručné spracovanie. Dlhý prútik je vyrobený z fenomenálneho lešteného ruženínu. Tento veľký drahokam vás pohladí na tele i na duši. Pevné telo má lesklý a hladký povrch a od svojho úzkeho konca sa rozširuje pre bezkonkurenčnú masáž vašich natiahnutých svalov. Má guľatú špičku, aby sa dostala do všetkých zákutí a váš relax bol tak ešte intenzívnejší a zmyselnejší. Celkom určite ho môžete vyskúšať aj ako klasické dildo.
Ruženín je kameňom priateľstva, krásy a lásky k sebe samému aj k ostatným. Odbúrava strach i pocit viny a odstraňuje smútok. Harmonizujúca energia dodáva pocit pokoja a chráni pred nočnými morami. Pomáha liečiť obličky, pečeň, srdce i pľúca a má blahodarný účinok na pohlavné orgány. Okrem iného napomáha regenerácii pokožky a vyhladzuje vrásky. Dokáže tiež podporovať tvorivosť a fantáziu, preto sa ničím neobmedzujte a využite ho ako osobného maséra tváre či k hladeniu celého tela. Obzvlášť príjemný je na citlivých miestach, ako sú intímne partie. Môžete s ním stimulovať bradavky alebo klitoris alebo penis. Ideálny je preto aj pre párové aktivity v posteli, pretože dopraje luxusnú romantickú liečivú predohru.
Aby ste si svoje zážitky užili vrátane wellness kúry, vyskúšajte ho aj v sprche alebo vo vani, pretože je vodotesné. Vďaka tomu bude perfektné aj pre teplotné hrátky. Stačí ho pod vodou nahriať či nachladit. Unisex prevedenie si potom užijú muži i ženy. Prepojte harmonickú energiu ruženínu s uvoľňujúcimi pocitmi intímneho charakteru a doprajte si fenomenálnu auru vedúcu k báječným orgazmom.
Upozornenie: Minerál je prírodný surový kameň, ktorý sa môže líšiť farbou aj drobnými nedokonalosťami. Tiež absorbuje energiu, preto sa môže stať, že praskne, čo je normálny jav. Pri manipulácii a skladovaní dbajte na zvýšenú opatrnosť, pretože je náchylný na otrasy. Pred každým použitím skontrolujte, že je neporušený.

V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Najlepšie vyhľadajte iba prírodné lubrikanty. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať masážny kameň La Gemmes QUARTZ:

  • fantastická masážna palička z pravého minerálu pre dokonalý relax
  • manuálne spracovaný leštený ruženín
  • ideálne pre teplotné hrátky
  • pevné rozširujúce sa telo s guľatou špičkou sa dostane do všetkých zákutí
  • možné využiť aj ako dildo
  • energia drahokamu má mnoho pozitívnych vlastností
  • vodotesný pre mokré hrátky v sprche alebo vo vani
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: ruženín
Rozmery: celková dĺžka 16,8 cm, použiteľná dĺžka 14 cm, priemer 1,8 cm - 3,6 cm
Vibrácie: nie
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre