ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Gél masážny CONTROL WILD NATURE 3v1 200 ml

Gél masážny CONTROL WILD NATURE 3v1 200 ml

Masážny a relaxačný gél aj lubrikant - CONTROL WILD NATURE 3v1 200 ml. Prírodné zloženie prípravku sa postará o hebkú a vláčnu pokožku.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Masážny gél na vodnej báze CONTROL WILD NATURE 3v1 200 ml je unikátny prípravok, ktorý vám prinesie okrem potešenia zo skvelej lubrikácie tiež možnosť erotickej masáže, ktorá dokonale uvoľní vaše telo aj myseľ. Gél obsahuje 99,4% zložiek prírodného pôvodu, takže sa jedná o produkt najvyššej kvality, ktorý vašu pokožku zjemní, hydratuje a zanecháva regenerovanú. V prípade lubrikácie je kompatibilný so všetkými erotickými pomôckami aj latexovými kondómami. Vyvarujte sa kontaktu so sliznicami a poranenou pokožkou.
Užite si maximálny komfort vďaka CONTROL WILD NATURE 3v1 200 ml, ktorý sa o vás a vaše zmysly postará na jednotku a ešte umožní jedinečné chvíle vo dvoch či už vo forme intímnej masáže alebo erotických okamihov nielen v spálni!

Prečo si vybrať masážny gél CONTROL WILD NATURE 3v1 200 ml:

  • veľmi klzký a zvlhčujúci gél
  • takmer 100% prírodné zloženie
  • spríjemňuje pohlavný styk, umožní erotickú masáž
  • použitie s erotickými pomôckami aj kondómom

Parametre:


Farba: číra
Obsah: 200 ml
Zloženie: Aqua, Glycerín, Xanthan Gum, Xylitol, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Pottasium Sorbate, Tetrasodium Glutamate diacetate, Camellia Sinensis Leaf Extract
Parametre