ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Masážny kameň La Gemmes ROSE QUARTZ ružový

Masážny kameň La Gemmes ROSE QUARTZ ružový

Jedinečný masážny kameň La Gemmes z pravého prírodného minerálu. Hladký leštený ruženín podporuje lásku a priateľstvo, odstraňuje smútok a zármutok.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Veríte na prírodnú silu a energiu získanú z minerálnych kameňov? Zaobstarajte si túto unikátnu erotickú pomôcku a čerpajte nekonečné podporné vlastnosti čistej prírody. Unikátny masážny kameň La Gemmes v neuveriteľne elegantnom dizajne vám ponúka mimoriadne potešenie a dokonalé ručné spracovanie. Je vyrobený z fenomenálneho lešteného ruženínu v tvare srdca. Plochý tenký kameň je hodný na masáž celého tela, vrátane intímnych partií. Tento veľký drahokam vás pohladí na tele aj na duši. Má lesklý a hladký povrch a dobre sa drží v ruke pre bezkonkurenčnú masáž vašich natiahnutých svalov a tkanív. Má zaguľatené hrany, aby sa dostal do všetkých zákutí a váš relax bol tak ešte intenzívnejší a zmyselnejší.
Ruženín je kameňom priateľstva, krásy a lásky k sebe samému aj k ostatným. Odbúrava strach aj pocit viny a odstraňuje smútok. Harmonizujúca energia dodáva pocit pokoja a chráni pred nočnými morami. Pomáha liečiť obličky, pečeň, srdce i pľúca a má blahodarný účinok na pohlavné orgány. Okrem iného napomáha regenerácii pokožky a vyhladzuje vrásky. Dokáže tiež podporovať tvorivosť a fantáziu, preto sa ničím neobmedzujte a využite ho ako osobného maséra tváre či na hladenie celého tela. Obzvlášť príjemný je na citlivých miestach, ako sú intímne partie. Môžete s ním stimulovať bradavky či klitoris alebo penis. Ideálny je preto aj pre párové aktivity v posteli, pretože dopraje luxusnú romantickú liečivú predohru.
Aby ste si svoje zážitky užili vrátane wellness kôry, vyskúšajte ho aj v sprche či vo vani, pretože je vodotesný. Vďaka tomu bude perfektný aj pre teplotné hrátky. Stačí ho pod vodou nahriať alebo nachladiť. Unisex prevedenie si potom užijú muži aj ženy.
Prepojte harmonickú energiu prírodného minerálu s regeneračnými zážitkami intímneho charakteru a doprajte si fenomenálnu auru vedúcu k báječnému uvoľneniu a možno aj k orgazmom.
Upozornenie: Minerál je prírodný surový kameň, ktorý sa môže líšiť farbou, tvarom aj drobnými nedokonalosťami. Tiež absorbuje energie, preto sa môže stať, že praskne, čo je normálny jav. Pri manipulácii a skladovaní dbajte na zvýšenú opatrnosť, pretože je náchylný na otrasy. Pred každým použitím skontrolujte, že je neporušený.

V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Najlepšie vyhľadajte iba prírodné lubrikanty. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať masážny kameň La Gemmes ROSE QUARTZ:

  • fantastická masážna pomôcka z pravého minerálu pre dokonalý relax
  • ručne spracovaný leštený ruženín
  • ideálne pre teplotné hrátky
  • pevné ploché telo so zaguľatenými hranami sa dostane do všetkých zákutí
  • možno využiť na celé telo vrátane intímnych partií
  • energia drahokamu má mnoho pozitívnych vlastností
  • vodotesný pre mokré hrátky v sprche alebo vo vani
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: ruženín
Rozmery: celková dĺžka 8,2 cm, šírka 5,3 cm, hĺbka 0,7 cm
Vibrácie: nie
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 8,2 cm, šírka 5,3 cm, hĺbka 0,7 cm