ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Olej masážny HOT Cayenne Pepper 100 ml

Olej masážny HOT Cayenne Pepper 100 ml

Masážny olej HOT Cayenne Pepper, s obsahom 100 ml a eco-fliaš. Perfektne zahreje a prekrví masírovanú pokožku.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Pre erotickú alebo relaxačnú masáž vždy potrebujete kvalitný masážny prípravok. Keď je ešte navyše BIO, tak nie je nad čím premýšľať. Masážny olej HOT Cayenne Pepper s príjemnou vôňou sa postará o hebkú a vláčnu pokožku.
Jeho aróma navodí zmyselnú atmosféru a erotickú náladu. Zloženie oleja je obohatené stimulujúcimi výťažkami z kajenského korenia, ktorý kožu skvele prehreje. Zloženie oleja je minimálne z 80% organické a vegánske vďaka použitým zložkám získaným z certifikovaného ekologického poľnohospodárstva. Eco-fľaša je vyrobená z obnoviteľných zdrojov, takže ani po spotrebovaní oleja nezaťažíte životné prostredie. Obsah 100 ml bude ideálny pre mnoho rôznych druhov masáží.
Užite si výnimočné okamihy plné nehy, príjemných dotykov a následne erotiky v spoločnosti vašej drahej polovičky a HOT Cayenne Pepper.

Prečo si vybrať olej masážny HOT Cayenne Pepper 100 ml:

  • Bio zloženie oleja
  • ideálny pre mužov aj ženy
  • zložka kajenského korenia prehreje kožu
  • zvlhčuje pokožku, regeneruje telo a myseľ
  • jemná vôňa
  • fľaša je vyrobená z obnoviteľných zdrojov

Parametre:


Farba: číra
Obsah: 100 ml
Zloženie: Glycín Soja Oil, Cocos nucifera Oil, Ricinus communis Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Limnanthes Alba Seed Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Bisabolol, Capsicum annuum Extract, Helianthus annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Tocopherol, Lecithin, Parfum, Benzyl Salicylate, Citral Linalool Geraniol Limonene
Parametre