Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Olej masážny Voulez-Vous EUCALYPTUS & LEMON 150 ml

Olej masážny Voulez-Vous EUCALYPTUS & LEMON 150 ml

Hydratačný masážny olej Voulez-Vous EUCALYPTUS & LEMON 150 ml. Je zložený z éterických olejov bez pridaných látok a parabénov. S vôňou eukalyptu a citrónu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Doprajte si skutočne uvoľňujúci okamih zmyselnej a relaxačnej masáže. Kúzelné chvíľky vám poskytne tento masážny olej Voulez-Vous EUCALYPTUS & LEMON. Tento francúzsky olej prináša mimoriadnu parížsku atmosféru a výnimočnú kvalitu. Je obohatený o prídavky éterických olejov, vďaka ktorým obsahuje beta karotén, neobsahuje parabény ani konzervanty a dokonale hydratuje a zjemňuje vašu pokožku. Vďaka jeho ľahké, bezfarebné a nemastné konzistencii je veľmi príjemný na dotyk a neušpiní tak vašu posteľnú bielizeň. Bol navrhnutý špeciálne pre romantické erotické masáže. Stačí pár kvapiek naniesť do dlaní, rozohriať trením rúk a potom už len dať partnerovi pocit šťastia a blaha. S ľahko uzatvárateľnou fľaštičkou s obsahom 150 ml vám všetko pôjde hladko. Úlohy si potom na oplátku môžete prehodiť.
Zatvorte oči a nechajte sa unášať na opojnej vôni eukalyptu a sviežich citrónov.

Prečo si vybrať olej masážny Voulez-Vous EUCALYPTUS & LEMON 150 ml:

  • ľahký a svieži masážny olej s prídavkami éterických olejov
  • bez konzervantov a parabénov
  • nemastí a nešpiní
  • luxusná vôňa okvetných lístkov ruží
  • hydratuje pokožku a zanecháva ju vláčnu
  • luxusné fľaštička s viečkom pre ľahké uzatváranie
  • skvelá voľba pre erotickú predohru

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 150 ml
Zloženie: Linum Usitatissimum Seed Oil, Vitis Vinfera Seed Oil, Caprylic Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Sweet Almond Oil, Helianthus Annuus Sunflower Seed Oil, Panax Ginseng Root Extract, Parfum, Tocopheryl Acetate, Eucalyptus Globulus Oil, Citral, Limonene, Linalool, Geraniol
Parametre
Zaradenie do kategórií