Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
SET maska Black Level mačka čierna + BIČ jazdecký kožený OVAL black

SET maska Black Level mačka čierna + BIČ jazdecký kožený OVAL black

SET maska Black Level mačka čierna S-L + bič jazdecký kožený OVAL black. Maska je z prírodného kaučuku - latexu, bičík je kožený.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Zlá mačička s jazdeckým bičíkom v ruke? Páči sa vám táto predstava? Tak prečo ju nepremeniť v realitu so sadou obsahujúcou masku Black Level mačku a jazdecký kožený bič OVAL?
Maska Catwoman s malými ušami a veľkými otvormi pre oči oživí každú párty aj tú privátnu. Čierny lakovaný materiál je veľmi elastický, preto sa dokonale prispôsobí tvaru hlavy. Pri erotických hrách sa z vás stane drsná a nebezpečná mačka, partner pred vami padne na kolená a urobí všetko, čo si budete priať. Maska v jednej veľkosti S - L. Čierny bičík s oválnou plácačkou na plastovej tyčke je vyrobený zo syntetickej kože. Štíhla plastová rukoväť dobre sedí v ruke. Bičík je k rukoväti pripevnený pomocou omotanej koženej šnúrky. Ideálna BDSM pomôcka pre milovníkov ostrejších hrátok.
Použijete ho pre jemné hladenie, šteklenie, výprask či ľahšie potľapkanie na citlivejších miestach? To už necháme čisto na vašej fantázii!

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: maska: 100% polyester s polyuretánovou vrstvou, bič: syntetická koža, plast, polyuretán, polyester
Rozmery: maska: univerzálna veľkosť, bič: celková dĺžka cca 39 cm, dĺžka rukoväte 28 cm, šírka "plácačky" max. 5,2 cm, dĺžka plácačky 11 cm
Parametre
Zaradenie do kategórií
BDSM a fetish Erotické sady