Bude sa vajíčko SVAKOM kotúľať aj k vám? 💋 DARČEK k produktom SVAKOM nad 25 € práve teraz! 💋
Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Masturbátor FLESHLIGHT Turbo Thrust

Masturbátor FLESHLIGHT Turbo Thrust

Masturbátor FLESHLIGHT Turbo Thrust z TPE materiálu vo farbe medi s priehľadným obalom z ABS plastu pre realistický pocit orálneho sexu.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, pripravte sa na divokú jazdu! Masturbátor FLESHLIGHT Turbo Thrust vám ponúkne zážitok, ktorý budete chcieť opakovať zas a znova, stále dokola. Ide o pomôcku, ktorá úplne realisticky imituje orálny sex.
Poďme si ho predstaviť. Masturbátor vás zaujme na prvý pohľad svojim nevšedným dizajnom. V priehľadnom obale z ABS plastu sa pýši neodolateľná vložka medenej farby z realistického TPE materiálu (Superskin), ktorý je na nerozoznanie od ľudskej pokožky a tiež veľmi dobre prijíma teplotu ľudského tela. Vstup masturbátoru je guľatý, roztiahnuteľný, takže sa perfektne prispôsobí väčšine priemerov penisov. Je neobvykle rozdelený akoby na tri komory, ktoré postupne vťahujú vašu pýchu ďalej a ďalej do svojich útrob pripomínajúcich ústa, jazyk a hrdlo. Vnútorná textúra je neuveriteľne prepracovaná a muž nespozná, že sa jedná o stimulátor. Tvarom pripomína FLESHLIGHT baterku, preto sa dobre drží v ruke. Pred zavedením penisu je nutné v spodnej časti otvoriť otočný regulátor priechodu vzduchu. Po maximálnom prieniku údu do hĺbky môžete spodný ventil privrieť alebo úplne uzavrieť, čím vznikne menší alebo úplný podtlak. Tento stav sa veľmi podobá saniu údu. Ventil si môžete nastaviť presne podľa svojich potrieb.
Turbo Thrust je vodotesný a preto ho môžete používať aj pod vodou, kde budú vaše pocity ešte intenzívnejšie. Priehľadný obal využijete hlavne v prípade, keď nemožno ihneď vložku umyť od ejakulátu. V balení je aj vzorka lubrikantu na báze vody, iné prosím nepoužívajte. Po použití jednoducho vnútorný rukáv vytiahnite, opláchnite vlažnou vodou alebo pre dokonalú očistu použite špeciálny prípravok na erotické pomôcky. Na uvedený materiál nie je vhodné mydlo, aby nedošlo k poškodeniu jeho povrchu. Po úplnom uschnutí odporúčame občas vložku zasypať detským púdrom alebo si ho vyberte z našej ponuky, ktorú nájdete tu.
Ďalšie produkty značky FLESHLIGHT nájdete tu.

Prečo si vybrať masturbátor FLESHLIGHT Turbo Thrust:

  • perfektný dizajn
  • realistický prežitok orálneho sexu
  • troj komorový vstup
  • vnútorný rukáv je vyrobený z hebkého TPE materiálu
  • častým používaním si muž trénuje svoju výdrž
  • vodotesné prevedenie pre ešte realistickejšie pocity
  • ľahké čistenie - vložka sa z obalu ľahko vyberie a opláchne, prípadne otočí aj naruby
  • v prípade potreby možno obal uzavrieť aj s ejakulátom a odložiť očistu na neskôr

Parametre:


Farba: transparentná, medená
Materiál: TPE bez ftalátov podľa nariadenia EÚ REACH, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 25 cm, priemer roztiahnuteľný
Vibrácie: nie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na báze vody
Parametre
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Typ:
Prevedenie:
Napájanie:
Vlastnosti:
Materiál:
Farba: