Bude sa vajíčko SVAKOM kotúľať aj k vám? 💋 DARČEK k produktom SVAKOM nad 25 € práve teraz! 💋
Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Masturbátor JoyFlesh Snail Cup telový

Masturbátor JoyFlesh Snail Cup telový

Parádny pánsky masturbátor JoyFlesh Snail Cup pre vzrušujúce orgazmy. Perfektne vymodelovaná vagína z realistického materiálu TPR a dráždivý stimulačný tunel.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, ste sami a už vás nebaví fádna autoerotika iba rukou? Doprajte si autentický pocit, ako by sa o vás starala skúsená modelka a chopte sa tejto unikátnej erotickej pomôcky pre pravých chlapov. Fantastický masturbátor JoyFlesh Snail Cup vám ponúkne vzrušujúce intímne momenty. Vnútri pevného plastového obalu sa nachádza rukáv z realistického materiálu TPR, ktorý tak verne napodobňuje ľudskú kožu, že takmer nespoznáte rozdiel od ozajstného sexu. Je hladký, ultra hebký a perfektne flexibilný. Tvar lasturky so všetkými detailmi dodá tú správnu atmosféru a vaša jazda môže začať. Pokvapkajte trochou lubrikantu, nasaďte ho na penis a zasuňte. Využijete až 12 centimetrov jeho vnútra. O vašu pýchu sa postará vnútorný stimulačný tunel obsahujúci rôzne drážky, výstupky a hrbolčeky, ktoré vaše orgazmy pritiahnu závratnou rýchlosťou. Tiež môžete prstom zapchať vrchnú dierku, vďaka ktorej regulujete vnútorný podtlak napodobňujúci sanie. Masturbátor je skladný, takže vás iste poteší, že si ho môžete bez obáv pribaliť aj na cesty. Samozrejmosťou je vodotesný materiál, aby ste si svoje chvíle mohli vychutnať aj v sprche alebo vo vani.
Vyskúšajte túto pánsku hračku a už nikdy sa k svojej ruke nevrátite. Búrlivé vyvrcholenie si budete chcieť užívať čím ďalej častejšie.
Z gélov vždy vyberte len lubrikanty na báze vody, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití stačí vytiahnuť rukáv masturbátora, obrátiť ho naruby a umyť teplou vodou bez použitia mydla. Po úplnom vysušení ho odporúčame občas poprášiť púdrom alebo kukuričným škrobom. Môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať masturbátor JoyFlesh Snail Cup:

  • luxusná pánska erotická pomôcka v tvare vagíny
  • vymodelovaná lasturka so všetkými detailmi podporí vzrušujúcu atmosféru
  • kvalitný veľmi príjemný realistický materiál napodobňujúci ľudskú kožu
  • veľmi rozťažný a prispôsobivý vstup
  • vnútorný tunel je drážkovaný pre intenzívnejšie zážitky
  • perfektná veľkosť pre cestovanie
  • jednoduchá regulácia vnútorného podtlaku napodobňuje sanie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: telová
Materiál: TPR materiál, plast
Rozmery: celková dĺžka 15,5 cm, použiteľná dĺžka 12 cm, priemer roztiahnuteľný - maximálne 4,5 cm
Vibrácie: nie
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre