Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Masturbátor MAIN SQUEEZE Pop-off optix crystal

Masturbátor MAIN SQUEEZE Pop-off optix crystal

Masturbátor MAIN SQUEEZE Pop-off optix crystal v transparentnom prevedení s dvoma vstupmi, jemnou vnútornou vložkou a pevným obalom.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, masturbátor MAIN SQUEEZE Pop-off optix crystal s premenlivým tlakom si obľúbite pre jeho flexibilitu, zmyselnú mäkkosť a realistické pocity. Stimulácia vášho penisu nikdy nebola intenzívnejšia.
Má úplne transparentný dizajn s dvoma realistickými vstupmi. Z jednej strany sa vám ponúka zadoček, z druhej strany mušlička. Svojimi rozmermi perfektne padne každej dlani. Vonkajší obal je tvrdé plastové puzdro, vnútri na vás čaká hebká tesná texturovaná vložka, ktorá je vyrobená z neskutočne jemného materiálu pripomínajúceho ľudskú pokožku ULTRASKYN ™, ktorý verne napodobňuje pocit zasunutie do lasturky ženy. Tento materiál je netoxický, neobsahuje kadmium, ftaláty ani latex a je antibakteriálny.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu. Celú našu ponuku nájdete tu. Jednoduché vytiahnutie z obalu vám zaistí ľahkú údržbu pomocou čistiaceho prostriedku na erotické pomôcky .
Chlapi, kúpte si MAIN SQUEEZE Pop-off optix crystal a užite si mnoho orgazmov, kedy si len budete priať ...

Prečo si vybrať masturbátor MAIN SQUEEZE Pop-off optix crystal:

  • priehľadný dizajn
  • pevný obal pre komfortné držanie
  • vnútorná tesná texturovaná vložka s príjemného materiálu
  • dva vstupy
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: transparentná
Materiál: ULTRASKYN ™, ABS plast, TPE materiál
Rozmery: celková dĺžka 10,8 cm, použiteľná dĺžka 9,5 a viac - natažitelná po vybratí z pevného obalu, priemer v obale 6,35 cm, po vytiahnutí z obalu priemer roztiahnuteľný
Vibrácie: nie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre