Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Masturbátor REBEL Strong Vibrating

Masturbátor REBEL Strong Vibrating

Silikónový masturbátor REBEL Strong Vibrating s extra silným motorom ponúkajúcim 10 vibračných a pulzačných režimov. Vnútorný stimulačný tunel je nastaviteľný.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, zažite najintenzívnejší orgazmus, aký ste kedy mali. Ak milujete stimuláciu vibráciami, potom tohto fešáka jednoducho chcete mať doma. Masturbátor REBEL Strong Vibrating je čierno strieborný elegán vyrobený z hebkého a jemného silikónu. Na vrchnej časti u ovládacieho panelu nájdete ozdobu v podobe lesklého odolného ABS plastu. Tento masturbátor v tvare rakety vás doslova vystrelí do sexuálneho vesmíru. O to sa totiž postará jeho extrémne silný a výkonný motor, ktorý ovláda 10 vibračných a pulzačných režimov. Vibrácie tejto nenápadnej hračky sú vskutku fenomenálne. Priemer je tu šikovne vymyslený tak, aby vyhovel všetkým mužom. Jeho flexibilné konce môžete prekryť a stlačiť pre pevnejší a tesnejší kontakt s vašou pýchou a väčší penis pre neho tiež nie je prekážkou. Vnútorná štruktúra so stimulačnými hrotmi podráždi váš penis a to až v dĺžke 8,5 cm. Masturbátor sa skvele drží v ruke a jeho služby môžete využiť tiež v sprche, pretože je vodeodolný. Energiu mu doplníte pomocou priloženého USB kábla.
Uvoľnite sa a pripravte sa na vzrušujúce brnenie, ktoré ucítite až v končekoch prstov.

Jednoduché ovládanie si užijete. Podržte vrchné tlačidlo power po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Masturbátor vás privíta podsvieteným panelom. Následnými krátkymi stlačeniami spodného tlačidla so symbolom vlnky zapnete a meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vibrácie môžete pozastaviť dlhým podržaním tlačidla vibrácií po dobu 3 sekúnd. Masturbátor úplne vypnete krátkym stlačením tlačidla power.
V prípade lubrikáce doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať masturbátor REBEL Strong Vibrating:

  • elegantný a výkonný masturbátor pre mužov
  • neuveriteľne extra silné vibrácie
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • flexibilný priemer masturbátora s hĺbkou vloženia až 8,5 cm
  • kvalitný zamatovo hebký silikón a odolný ABS plast
  • ergonomický pre pohodlné držanie
  • vodeodolné prevedenie pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 20,5 cm, použiteľná dĺžka 8,5 cm, priemer 5,5 cm - individuálne
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre