ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Masturbátor Svakom Alex Neo modrý

Masturbátor Svakom Alex Neo modrý

Katalóg: 551228
Revolučný moderný masturbátor s automatickou funkciou prírazov imitujúci sex. Stimulačný rukáv z realistického materiálu vás presunie do neba. Má 7 interaktívnych režimov, 5 zvukových efektov a ponúka prepojenie s mobilnou aplikáciou, ktorá je kompatibilná s interaktívnymi videami aj webkamerami.
Všetky recenzie (3)
Doprava zadarmo
98.70 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Prečo si vybrať:

  • rukáv s výraznou stimulačnou textúrou z flexibilného realistického materiálu TPE
  • telo vyrobené z odolného ABS plastu s hygienickou krytkou
  • moderná automatická funkcia prirážania napodobňuje reálny sex
  • 7 pohybových režimov a 5 zvukových efektov stonania
  • propojenie s mobilnou aplikáciou
  • kompatibilný s interaktívnymi videami a webkamerami
  • spojenie s partnerom na diaľku odkiaľkoľvek na svete
  • dobíjací pomocou priloženého USB káblu
  • jednoduché ovládanie a jednoduchá údržba

Popis produktu:

Páni, mysleli ste si, že už neexistuje v oblasti sexuálnych hračiek nič, čo by vás mohlo prekvapiť? Potom ste ešte nemali v ruke tento vychytaný masturbátor, ktorý urobí celú prácu za vás. Jeho moderné funkcie vás ohromia a spôsobia vám jedinečné pôžitky plné vášne, vzrušenia a báječných nekonečných orgazmov. Pojme až 12,7 cm a vynesie vás do erotického raja.

Materiál a vzhľad:

Telo je vyrobené z odolného ABS plastu v exkluzívnom designe tmavo modrej farby. Priehľadná hygienická krytka ho udrží v čistote a ponúkne tiež pohodlné cestovanie. Rukáv z hodvábne jemného realistického materiálu TPE s výraznou vnútornou stimulačnou štruktúrou je mäkký a roztiahnuteľný, dodá vám autentický pocit a perfektne prijímá ľudksé teplo pre ešte prirodzenejšie hrátky. Je odnímateľný a nájdete ho v priehľadnom valci, ktorý je obohatený o silikónový krúžok pre ešte pohodlnejšie používanie.

Funkcie a vlastnosti:

Vďaka jeho úplne automatickej funkcii zažijete výnimočné dráždenie, a to celkom bez námahy. Masturbátor sám pohybuje rukávom hore aj dole, čím napodobňuje prirážanie, takže ho stačí len priložiť a užívať si. K dispozícii vám bude jeho 7 úplne automatických push režimov, ktoré vás privedú do úplnej extázy.
Vzrušenie a rýchle vyvrcholenie podporujú zvuky. Preto ponúka 5 zvukových efektov stonania. Je ich možné spustiť integrovanými reproduktormi, alebo diskrétne pomocou 3,5 mm jackového vstupu na slúchadla. Slúchadlá nie sú súčasťou balenia.

Mobilná aplikácia:

Pripojením k vášmu chytrému telefónu pomocou mobilnej aplikácie FeelConnect 3™ objavíte interaktívne videá, webkamery či prepojenie s vašou polovičkou odkiaľkoľvek na svete, takže vás môže zvádzať na diaľku. Aplikácia je zadarmo k stiahnutiu z vášho Google Play či App Storu. A k čomu vám táto vlastnosť bude dobrá? Stručne povedané to, čo sa bude diať na videu sa premietne do vášho masturbátora, čo vás doslova vtiahne do deja. Aplikácia tiež rozšíri jeho ovládanie o ďalšie rytmy, ovládanie dotykom na displeji, hlasom či hudbou.
Malý tip od FLAGRANTI.sk ako darček pre vás. Na stránke pornhub.com nájdete mnoho interaktívnych videí celkom zadarmo! Potrebná je iba registrácia a overenie emailovej adresy, ktorá nič nestojí. Potom stačí v aplikácii vyfotiť QR kód zo stránky a prepojiť video s hračkou.

Vodotesnosť a napájanie:

Masturbátor nie je vodeodolný a nie je vhodný pre hrátky v kúpelni.
O nabíjanie sa postará priložený USB kábel. Batéria sa dobíja 5 hodín a dopraje vám až 60 minút potešenia.

Ovládanie:

Zapnite masturbátor podržaním vrchného tlačidla so symbolom S po dobu 3 sekúnd. Nastaví sa a uvedie do pohotovostného režimu. Následne krátkym stlačením tohto tlačidla spustíte jeho prvú rýchlosť pohybu. Krátkymi stlačeniami spodného tlačidla so symbolom kruhu meníte jednotlivé režimy masturbátora. Pre pozastavenie raz krátko stlačte vrchné tlačidlo S. Podržaním prostredného tlačidla po dobu 3 sekúnd zapnete hlasové stonanie. Krátkymi stlačeniami meníte hlasitosť a medzi jednotlivými nahrávkami prepínate rýchlym dvojklikom. Masturbátor vypnete opätovným podržaním tlačidla S po dobu 3 sekúnd.
Pre prepojenie s mobilným telefónom si stiahnite do mobilu aplikáciu FeelConnect 3™. Uveďte masturbátor do pohotovostného režimu a zapnite aplikáciu. Teraz ho spárujte s telefónom pomocou tlačidla + v aplikácii.

Odporúčanie a údržba:

V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky.
Po každom použití vyberte rukáv, opláchnite ho pod vlažnou vodou. Po úplnom vysušení ho odporúčame občas poprášiť púdrom alebo kukuričným škrobom. Môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok. Masturbátor neponárajte do vody, utrite ho vlhkou handričkou a ihneď potom vysušte suchou handričkou.

Recenzie (3)

Recenzie tovaru Masturbátor Svakom Alex Neo modrý (3)

David
12.09.2022
Velmi super, fakt odporucam!
Odpoveď e-shopu: Dobrý deň.
Ďakujeme Vám za Vašu recenziu.
Veľmi nás teší , že ste s výrobkom spokojný a teší nás aj udelenie 100% bodov.
Dúfame, že aj v budúcnosti využijete naše služby.
Tím pracovníkov FLAGRANTI.
ověřený zákazník
08.01.2023
Doporučuji, dá se spárovat s telefonem a vaše partnerka může ovládat na dálku. Jen chybí čeština v programu. Dá se připojit i k interaktivním videím, ale odezva není přesná
Kvalita
Desing
Funkčnost
Připojení
Bez češtiny ve scénách
Váha
Hlučnost
Čištění
Radek
07.11.2022
Spokojenost
Velmi dobrý dopořučuju
Priemerné hodnotenie
3 zákazníci hodnotili produkt
100%zákazníkov odporúča produkt
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Pohon:
Li-ion baterie 
Napájanie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
30,00 cm
Použiteľná dĺžka:
12,70 cm
Priemer:
3,5 cm - 4,1 cm 
Podrobnejšie rozmery:
celková šírka 8,6 cm 
Návod
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: