ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Masturbátor VeDO Torpedo

Masturbátor VeDO Torpedo

Vodotesný masturbátor VeDO Torpedo s 10 vibračnými a pulzačným režimy. Mäkké silikónové telo a hebký silikónový návlek so stimulačnou štruktúrou.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Pozor, priamo hľaď! Do služby sa poslušne hlási štýlová hračka pre ozajstné torpéda. Masturbátor VeDO Torpedo v tmavo modrej farbe je tu pre vaše maximálne potešenie. Ako každý správny mariňák, aj tento masturbátor má svoje výnimočné kvality. Púzdro je vyrobené z mäkkého silikónu so striebornou ozdobou na hornej časti z odolného ABS plastu. Zadná strana je tvarovaná pevnými vlnkami, ktoré každým zásunom budú masírovať váš penis. Návlek je vyrobený z veľmi jemného a zamatovo hebkého silikónu, ktorý sa o vašu zbraň postará s maximálnou starostlivosťou a pojme až 15 cm. Je otvorený, jeho vstup je roztiahnuteľný vďaka neuveriteľnej flexibilite a má vnútornú stimulačnú textúru spočiatku guľôčkového a potom vrúbkovaného štýlu, čím perfektne vystihne všetky vaše túžby. V tme bude príjemne fialovo svietiť. V púzdre nájdete otvor, ktorý slúži pre vaše dokonalé potešenie. Stačí totiž pritlačiť prstom na priesvitný návlek a okamžite ucítite zmenu tlaku a intenzívnejší pocit rozkoše. Vrchná časť Torpeda je ergonomicky tvarovaná, aby sa pohodlne držala v ruke a tá mohla ľahko ovládať jeho 3 tiché a silné motory. Tie ponúkajú 10 zmyselných vibračných a pulzačných režimov a vyberať môžete zo 6 rýchlostí pre každú vibráciu. Každé torpédo patrí pod vodu, preto je aj tento masturbátor vodotesný a môžete ho použiť aj v sprche alebo v bazéne. Dobijete ho pomocou priloženého USB káblu.
Každý vojak potrebuje svoju chvíľku súkromia. Vezmite do ruky VeDO Torpedo, namieriť a pal...

Jednoduché ovládanie pomocou tlačidla na krku masturbátora zvládne každý regrút. Podržte tlačidlo power po dobu 4 sekúnd pre zapnutie. Vibrácie sa spustia a krátkymi stlačeniami tlačidla power meníte jednotlivé vibračné režimy. Tlačidlami + a - potom meníte intenzitu vibrácií. Vypnete ho opäť podržaním tlačidla power na 4 sekundy.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití vyberte návlek, obráťte ho naruby, opláchnite pod vlažnou vodou a poriadne vysušte. Môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať masturbátor VeDO Torpedo:

  • luxusný masturbátor pre mužov s vibráciami
  • kvalitný silikónový materiál a zamatovo hebký návlek
  • vnútorný textúrovaný tunel pre dokonalú stimuláciu
  • ergonomicky tvarovaná rukoväť pre pohodlné držanie
  • 3 silné a diskrétne motory ponúkajú 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • 6 rýchlostí pre každú vibráciu
  • vodotesný pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjací pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá, transparentná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 23,5 cm, priemer 9,5 cm, použiteľná dĺžka 15 cm, priemer návleku roztiahnuteľný
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre