Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Mlieko masážne DONA TROPICAL TEASE 250 ml

Mlieko masážne DONA TROPICAL TEASE 250 ml

Úžasné masážne mlieko DONA TROPICAL TEASE s praktickou pumpičkou. Perfektná hydratácia pokožky a zmyselná afrodiziakálna vôňa sladkej exotiky s feromónmi.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Doprajte si unikátnu masáž, ktorá sa dokonale postará o vašu pokožku. Masážne mlieko DONA TROPICAL TEASE mimoriadnej kvality sa stane každodenným spoločníkom, bez ktorého sa už nezaobídete. Jeho unikátne zloženie obsahuje vybrané ingrediencie, ktoré perfektne hydratujú a ošetrujú pokožku pred škodlivými vplyvmi. Môžete ho tak použiť po každom kúpeli. Hladká textúra nelepí ani nežmolkuje, extrakt kakaového, bambuckého masla a uhorky omladzuje pokožku a dodáva jej energiu. Dobre sa vstrebáva a nepôsobí mastným dojmom, navyše prináša výnimočnú kĺzavosť ideálnu pre zmyselnú romantickú masáž. Vaša predohra tak naberie úplne nový rozmer. Vzhľadom k oslnivej a sladkej exotickej vôni s afrodiziakálnym účinkom vďaka výskytu feromónov zvedie vašu polovičku a podporí vzrušujúcu atmosféru plnú túžby. Vaša pokožka po ňom zostane nádherne hebká a vláčna. S praktickou fľaštičkou s pumpičkou bude aplikácia ľahká. Stačí naniesť malé množstvo a vmasírovať.
Vyskúšajte voňavú aromaterapiu a poskytnite svojej koži luxusnú ochranu.

Prečo si vybrať masážny olej DONA TROPICAL TEASE 250 ml:

  • dokonalá zmes telového mlieka ideálna pre zmyselnú romantickú masáž
  • skvele uvoľní napäté a natiahnuté svaly celého tela
  • hladká textúra nelepí ani nežmolkuje a dodá dlhotrvajúci klzný efekt
  • perfektne sa vstrebáva a skvele hydratuje a omladzuje
  • zanechá hebkú a vláčnu pokožku
  • obsahuje feromóny pre mimoriadnu príťažlivosť partnera
  • afrodiziakálna omamná vôňa sladkej exotiky
  • praktická fľaštička s pumpičkou pre jednoduchú aplikáciu

Parametre:


Farba: biela
Obsah: 250 ml
Zloženie: Aqua, Glycine Soja (Soybean Oil), Cetyl Alcohol, Petrolatum, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, Dimethiconol, PEG-100 Stearate, Theobrama Cacao Seed Butter, Pheromones, Pueraria Mirifica Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Polysorbate 60, Butyrospermum (Shea) Parkii Butter, Aminomethyl Propanol, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Diazolidinyl Urea, Mentyl Paraben, Propyl Paraben, Fragrance (Parfum)
Parametre
Balenie:
250 ml