Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Mydlo Bohemia GIFTS Penis 260 g

Mydlo Bohemia GIFTS Penis 260 g

Ručne vyrobené sexy mydlo v tvare penisu. Jemné zloženie s glycerínom a bylinným extraktom určené pre ženy a fantastickú hygienu pre ruky.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Potešte akúkoľvek dámu originálnym a vtipným darčekom. Vyberte pre ňu toto luxusné mydlo Bohemia GIFTS, ktoré vykúzli úsmev na jej perách pri každom umývaní rúk. Toaletné mydlo prvotriednej prémiovej kvality je s láskou ručne vyrobené v Českej republike a dodáme vám ho v unikátnom darčekovom balení. Výnimočný tvar penisu s autentickým žilkovaním, odhaleným žaluďom a fenomenálne zloženie na báze glycerínu s prírodnými bylinnými extraktmi si ihneď obľúbi. Obsahuje výťažok harmančeka pravého, nechtíka lekárskeho, šalvie lekárskej, žihľavy dvojdomej a brezy bielej. Vďaka tomu šetrne a účinne umýva pokožku, dokonale ju hydratuje a poskytuje mimoriadnu starostlivosť. Zabraňuje nadmernému vysušovaniu a zanechá hodvábny a dokonale jemný pocit. Je dermatologicky testované a ku všetkému prepožičia svoju pôvabnú kvetinovú vôňu.
S týmto darčekom urobíte radosť každej žene a nezabudnuteľne sa jej vryjete do pamäti.

Prečo si vybrať mydlo Bohemia GIFTS Penis:

  • unikátny darček pre ženy s originálnym nápadom
  • ručne vyrobené toaletné mydlo v tvare penisu s odhaleným žaluďom
  • výnimočné prírodné zloženie s bylinnými extraktmi zanechá kožu jemnú a vláčnu
  • chráni pred vysušovaním a dokonale hydratuje pokožku
  • moderná kvetinová vôňa očarí a omámi zmysly
  • vykúzli úsmev na perách pri každom použití

Parametre:


Farba: ružová
Obsah: 260 g
Vôňa: kvetinová
Zloženie: Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Styrene/Acrylates Copolymer, Chamomilla Recutita Extract, Calendula Officinalis Extract, Salvia Officinalis Extract, Urtica Dioica Extract, Betula Alba Leaf Extract, Parfum, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Cl 19140, Cl 17200, Cl 42090, Cl 14720, Cl 28440, Cl 15985
Parametre