Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Nasadzovací penis DOUBLE LOVER

Nasadzovací penis DOUBLE LOVER

Nasadzovací penis DOUBLE LOVER telovej farby je vibračný návlek určený pre zväčšenie objemu a dĺžky penisu alebo k okoreneniu lesbických hrátok.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vibrujúci a predlžujúci nástavec na penis telovej farby s popruhom a pumpičkou pre ľubovoľné nastavenie zovretie penisu. Vnútri návleku sú stimulujúce výčnelky. Návlek je z dvoch tretín dutý, v špičke je výplň v podobe balónika, ktorý sa jednoduchým prifuknutím postará vždy o dokonale obopnutie penisu vnútri pomôcky. Tento dokonalý spoločník predĺži Váš penis o 7 cm a na objeme pridá cca 1 cm. Ešte dokonalejší prežitok obom partnerom prinesú regulovateľné vibrácie, ktorých intenzita je regulovateľná diaľkovým ovládaním, ktoré je s pomôckou spojené káblom. Pohon zaisťujú 2 x AA batérie. Double Lover možno použiť aj k lesbickým hrám ako bežný strap-on, pripevnením na telo ženy elastickými popruhmi okolo pása a rozkroku.
Latex je prírodný materiál, ktorý môže spôsobovať alergickú reakciu. Latex je materiál, ktorý je pórovitý a preto nie je jednoduchý na údržbu. Erotické pomôcky vyrobené z latexu nikdy nevyvárajte a nečistite alkoholom alebo prostriedky obsahujúce alkohol. Vždy ich umývajte teplou mydlovou vodou alebo špeciálnymi čistiacimi prostriedkami určenými pre erotické pomôcky. K zvýšeniu hygieny a predĺženie životnosti používajte na latexové erotické pomôcky kondóm. Použitie lubrikačného gélu je v tomto prípade jednoduché, možno použiť gély ako na vodnej báze, tak silikónovej. Uchovávajte na chladnom, suchom a tmavom mieste, predĺžite tým životnosť tejto erotickej pomôcky vyrobenej z latexu.

Prečo si vybrať nasadzovací penis DOUBLE LOVER:

  • vibračný návlek sa postará o zväčšenie priemeru a dĺžky penisu
  • vyrobený z latexu, ktorý má autentický vzhľad
  • povrch je obohatený o stimulujúce výčnelky, vnútro je duté a v špička má výplň
  • disponuje plynule regulovateľnými vibráciami pomocou diaľkového ovládania
  • možno ho použiť aj ako výbornú pomôcku k obohateniu lesbických hrátok

Parametre:


Farba: telová
Materiál: latex, ABS plast, PVC materiál
Rozmery: celková dĺžka penisu 21 cm, použiteľná dĺžka 13 cm, vonkajší priemer od 4,5 cm
Vibrácie: áno
Pohon: 2 x AA batérie
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej aj silikónovej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Stimulácia:
Handmade:
Nie
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Použiteľná dĺžka:
21,00 cm