ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Nasadzovací penis Pipedream FFS Vibrating Strap-On

Nasadzovací penis Pipedream FFS Vibrating Strap-On

Nasadzovací penis Pipedream FFS Vibrating Strap-On pre párové hry. Mäkké dildo z PVC materiálu, príjemný nastaviteľný postroj a patróna so silnou vibráciou.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Užite si vzrušujúce párové hry, ktoré vás odprevadia do sveta luxusných prežitkov. Nasadzovací penis Pipedream FFS Vibrating Strap-On uspokojí vás i vašu polovičku tým najvzrušujúcejším spôsobom. Perfektné využitie pre lesbické páry alebo experimenty s výmenou rolí. Mäkké dildo z gélového hladkého PVC materiálu perfektnej veľkosti aj priemeru je vhodné pre vaginálne aj análne použitie. Čierny dizajn a tvar penisu s odhaleným žaluďom dokonale uspokojí ženy aj mužov. Možno ho použiť aj samostatne a na svojej základni má silnú prísavku, ktorá ho zafixuje na akomkoľvek rovnom a hladkom povrchu a to aj v kúpeľni, pretože je dildo vodotesné. Využite postroj z príjemného plyšu, ktorý na sebe budete milovať. Stred z peny zabráni bolesti pri nárazoch dilda a nastaviteľné pevné popruhy zaistia presnú veľkosť, ktorú si prispôsobíte vďaka plastovým sponám. S pomocou odopínateľných pásikov možno vymeniť silikónový krúžok, ktorý dildo drží na svojom mieste za iný priemer a vložiť tak do postroja akékoľvek vaše obľúbené dildo. K tomu dostanete v krabičke aj ďalšie tri krúžky rôznych priemerov. Kapsička v postroji slúži k zavedeniu mini patróny z odolného ABS plastu, ktorá poslúži obom partnerom silnou vibráciou. V spodnej časti objavíte koliesko, ktoré otočením upravuje intenzitu motora a silu vibrácie. Patrónu poháňajú tri batérie typu LR44, ktoré sú taktiež súčasťou. Aby boli vaše hry kompletné, dostanete v balení tiež masku na oči pre podporu fantázie, vzorku lubrikačného gélu a čistič erotických pomôcok. To všetko v jedinej krabici pre vaše vášnivé potešenie.
Experimentujte a vytvorte v spálni atmosféru s pikantnou erotickou zábavou.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití dildo opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať nasadzovací penis Pipedream FFS Vibrating Strap-On:

  • perfektná sada pomôcok pre lesbické hry či výmenu rolí
  • flexibilné mäkké dildo z PVC materiálu pre vaginálne aj análne použitie
  • tvar odhaleného žaluďa so silnou prísavkou možno využiť aj samostatne
  • postroj s kapsičkou pre vibračnú patrónu z príjemného plyšu
  • upevniteľné vďaka silikónovým krúžkom rôznych priemerov
  • maska ​​na oči a vzorka gélu s čističom súčasťou balenia
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, červená, strieborná
Materiál: PVC materiál, nylon, silikón, ABS plast, kov
Rozmery: celková dĺžka dilda 17,3 cm, použiteľná dĺžka dilda 16 cm, priemer dilda 3,7 cm, dĺžka patróny 5,6 cm, priemer patróny 1,5 cm, vnútorný priemer silikónových krúžkov 2,5 cm, 3 cm, 3,5 cm a 4,5 cm, dĺžka masky 20 cm, šírka masky 9,5 cm
Vibrácie: áno
Pohon: 3 x LR44 batérie
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Prevedenie:
Pohon:
3 x LR44 
Vlastnosti:
Veľkosť:
Materiál:
PVC, nylon, silikón, ABS plast, kov 
Lubrikácia:
Rozmery:
Rozmery strap-on:
vnútorný priemer silikónových krúžkov 2,5 cm, 3 cm, 3,5 cm a 4,5 cm, dĺžka masky 20 cm, šírka masky 9,5 cm 
Rozmery pomôcky:
celková dĺžka dilda 17,3 cm, použiteľná dĺžka dilda 16 cm, priemer dilda 3,7 cm, dĺžka patróny 5,6 cm, priemer patróny 1,5 cm