Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Návlek na penis NS Novelties Renegade Fantasy Extension clear M

Návlek na penis NS Novelties Renegade Fantasy Extension clear M

Návlek na penis NS Novelties Renegade Fantasy vo veľkosti M. Výrazné zosilnenie obvodu aj dĺžku penisu s pútkom na semenníky z realistického materiálu TPE.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Prekabáťte prírodu a doprajte partnerke mimoriadne veľký a intenzívny zážitok. Kúpte si tento návlek na penis NS Novelties Renegade Fantasy Extension vo veľkosti M a staňte sa najväčším kancom v okolí. Priehľadný návlek má naozaj silné steny, takže výrazne zväčší objem vašeho penisu a predĺži ho až o 3,5 cm! Flexibilný realistický materiál TPE je veľmi hebký a mäkký, takže pohladí partie vašej milenky s maximálnou nežnosťou. S kvalitným lubrikantom bude perfektne klzký. Vyniká tiež vlastnosťou dobre preberať ľudské teplo, ktoré dokáže udržať, takže bude aj príjemný pri používaní. Tvar návleku s plným žaluďom má hladké telo a zakončený je roztiahnuteľným pútkom, ktoré sa uchytí za vaše semenníky, čo ho udrží na mieste. Vaša polovička tak bude nadmieru spokojná a vás potom tiež určite odmení. Vyskúšajte tiež mokré radovánky v sprche či vo vani. Návlek je totiž vodotesný a v spojení s teplou vodou ženám prináša vzrušujúcu zábavu, za ktorú vás budú milovať.
Doprajte jej v spálni exkluzívnu veľkosť a sledujte, ako vám bude stonať pod rukami.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať návlek na penis NS Novelties Renegade Fantasy Extension clear M:

  • priehľadný návlek na penis so silnou stenou a plnou špičkou
  • zosilní a predĺži vašu pýchu
  • príjemný a hebký realistický materiál TPE
  • pútko na semenníky ho udrží na mieste
  • vodotesný pre použitie v sprche či vo vani
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: transparentná
Materiál: TPE materiál
Rozmery: celková dĺžka 20,5 cm, použiteľná dĺžka 16 cm, vkladacia dĺžka 12,5 cm, celkový priemer návleku 4 cm, priemer pútka roztiahnuteľný od 3 cm
Vibrácie: nie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Zaradenie do kategórií