Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Návlek na penis NS Novelties RENEGADE GLADIATOR blue

Návlek na penis NS Novelties RENEGADE GLADIATOR blue

Silikonový vibračný návlek na penis NS Novelties RENEGADE GLADIATOR blue na diaľkové ovládanie. 10 vibračných a pulzačných programov.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Sex je potrebné občas poriadne oživiť alebo ozvláštniť. Návlek na penis NS Novelties RENEGADE GLADIATOR blue poteší oboch partnerov naraz. Zaujme vás na prvý pohľad svojim dizajnom v námorníckej modrej s lesklým zdobením, v prevedení z hypoalergénneho silikónu.
Nejedná sa o klasický návlek na penis, ako ho poznáme, ale o vibračnú pomôcku na diaľkové ovládanie, ktorá rozleje svoje silné vibrácie od semenníkov, cez penis, klitoris až do vašej jaskynky. Návlek má roztiahnuteľné priemery, takže bude vyhovovať väčšine veľkostí penisov a semenníkov. V jeho hornej časti sa hrdo týči stimulátor klitorisu pre maximálne uspokojenie partnerky. Pre priškrtenie semenníkov slúži pútko, penis potom muž vloží do vodorovného puzdra.
Návlek má dva motory, ktoré poháňajú celkom 10 stupňov vibrácií a pulzovanií. Ovládať ho môžete jedným tlačidlom priamo na tejto pomôcke alebo diaľkovým ovládačom, kde sú tlačidlá dve. Pre zapnutie aj vypnutie pomôcky je vždy nutné dlhšie pridržanie, pre zmenu vibrácií stačí krátke stlačenie. Každá zábava naberie na obrátkach, keď použijete lubrikant. Vždy však vyberte len gély na báze vody. Po spoločných chvíľach doprajte návleku očistu teplou vodou a antibakteriálnym mydlom. Priloženým USB káblom dobijete NS Novelties RENEGADE GLADIATOR pre vaše vášnivé chvíle plné búrlivých orgazmov.

Prečo si vybrať návlek na penis NS Novelties RENEGADE GLADIATOR blue:

  • nezvyčajné pojatie párové erotické pomôcky
  • možnosť diaľkového ovládania
  • vyrobené z hebkého silikónu
  • navlečenie na penis aj semenníky
  • 10 vibračných a pulzačných módov
  • vhodné ako darček
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: dĺžka návleku 9 cm, priemer návleku aj slučky na semenníky je roztiahnuteľný, dĺžka stimulátora klitorisu 5 cm, priemer 3,2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: iba lubrikačné gély na báze vody
Parametre
Zaradenie do kategórií