ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Návlek na prst DREAM TOYS VIBES OF LOVE FINGER magenta

Návlek na prst DREAM TOYS VIBES OF LOVE FINGER magenta

Návlek na prst DREAM TOYS VIBES OF LOVE FINGER magenta vám prst predĺži a zahne presne na bod G. Má 9 vibračných a pulzačných režimov a je vodotesný podľa IPX7.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Milujete zmyselne dotyky? Či už svoje vlastné, alebo od partnera, vyskúšajte tradičnú ruku premeniť v netradičný orgazmický nástroj. To sa vám podarí s týmto návlekom na prst DREAM TOYS VIBES OF LOVE FINGER vo vyzývavej magenta farbe. Jeho dokonalé zamatovo hebké telo vyrobené zo zdravotne nezávadného lekárskeho silikónu vás bude hladiť a láskať s maximálnou starostlivosťou. Navyše predĺži váš prst až o 5 cm a jeho zahnutá ergonómia presne zacieli na bod G. Roztiahnuteľné pútko na uchytenie prsta ho udrží na mieste a vy si môžete vychutnávať jeho 9 vibračných a pulzačných režimov. Tlačidlo pre prepínanie sa skrýva pod kĺbom, takže stačí palcom jemne zatlačiť proti kosti a zmeníte program. Silný a tichý motor zaručí nerušený prenos vibrácií. Jemná textúra na brušku prsta vám poskytne úžasnú stimuláciu. Návlek je 100% vodotesný podľa IPX7, čo vám ponúka použitie vo vani či v bazéne a je nabíjateľný vďaka priloženému magnetickému USB káblu. Nechajte sa rozmaznávať a zamilujte sa do vibrujúcich prstíkov.

Ovládanie pomocou tlačidla na tele návleku je jednoduché. Podržte tlačidlo po dobu 2 sekúnd pre zapnutie a vypnutie. Následne meníte krátkym stlačením tlačidla stupne vibrácií a pulzácií. V zapnutom režime sa rozsvieti LED indikátor. Prevlečte prst krúžkom a zasuňte ho do pripraveného vrecka a užite si jeho nehu.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať návlek na prst DREAM TOYS VIBES OF LOVE FINGER magenta:

  • luxusný vibrujúci návlek na prst pre zmyselné dotyky
  • predĺži váš prst až o 5 cm
  • ergonomicky zahnutý na bod G so stimulačnou textúrou
  • kvalitný hebký silikónový materiál
  • silný a diskrétny motor ponúka 9 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • jednoduché prepínanie tlakom návleku proti prstu
  • vodotesný podľa certifikátu IPX7
  • nenáročné ovládanie jediným tlačidlom
  • je nabíjateľný pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 10,6 cm, použiteľná dĺžka 10 cm, priemer 3,5 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Zaradenie do kategórií