Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Návlek na prst SATISFYER TEASER Finger vibračný žltý

Návlek na prst SATISFYER TEASER Finger vibračný žltý

Vibračný návlek na prst SATISFYER TEASER z hodvábne jemného silikónu poteší vaše erotogénne zóny vďaka 2 motorom a 12 vibračným a pulzačným režimom.
Farba:
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Objavte intenzívny a rozkošný pocit hladkania pri zmyselnej predohre a pozvite na tieto účely do spálne fantastický návlek na prst SATISFYER TEASER v skvostnej žltej farbe. Maznanie a láskanie má určite nepochybný význam v milostnom živote a ozvlášť pred intímnymi hrami samotnými. Vyzdvihnite túto prednosť pomocou vibračného pomocníka a urobte radosť sebe či vašej drahej polovičke. Relaxačná masáž s nádychom pikantného vzrušenia už čaká na vaše krivky.
Návlek je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej kvality bez obsahu ftalátov a je tak úplne bezpečný pre ľudskú pokožku. S úplnou nežnosťou tak pohladí vaše partie a poteší napríklad vaše bradavky, klitoris, penis a veľa ďalších miest, ktoré dokážu navodiť sexi atmosféru. Hladký a odolný ABS plast ozdobí jeho už aj tak elegantný dizajn. Podlhovastý ergonomický tvar mierne zahnutého, pevného tela skvele sadne a flexibilné pútko obopne prst a návlek udrží na mieste.
S maximálnou starostlivosťou sa o vás postarajú dva extra tiché a výkonné motory pracujúce súčasne na každom konci, ktoré roztancujú 12 silných vibračných a pulzačných režimov. Jeho nežné tóny naladia napätú strunu túžby a vy sa budete cítiť ako v bavlnke. Vyskúšajte ho tiež v sprche či vo vani, lebo je plne vodotesný podľa IPX7 a s teplou vodou vám môže spríjemniť romantický kúpeľ a chýbajúcu energiu mu doplníte pohodlne pomocou magnetického USB kábla.
Dodajte vášmu pohladeniu špeciálnu iskru a vytvorte pre váš náprotivok výnimočnú náruč plnú lásky narastajúcu smerom k fenomenálnej extáze.

Prečo si vybrať návlek na prst SATISFYER TEASER:

  • jedinečná elegantná pomôcka pre podporu telesnej blízkosti
  • okorení dotyky a spríjemní pohladenie pre mimoriadne intímne momenty
  • podlhovastý tvar s hladkým zaguľateným zakončením
  • ultra hebký a zamatový silikón prvotriednej kvality bezpečný pre telo
  • dva extrémne výkonné a tiché motory
  • 12 rôznych vibračných aj pulzačných režimov
  • vodotesný podľa IPX7 ponúkne mokré radovánky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: žltá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 11,8 cm, šírka 3,4 cm, vnútorný priemer krúžku na prst 2,1 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze

Slovná značka a logá Bluetooth® sú registrované ochranné známky vlastnené spoločnosťou Bluetooth SIG, Inc. a akékoľvek použitie týchto značiek spoločnosťou EIS GmbH je na základe licencie. Apple, logo Apple a Apple Watch sú ochranné známky spoločnosti Apple Inc., názov Android a logo sú ochranné známky a vlastníctvo spoločnosti Google LLC. Funkcia Satisfyer App a Bluetooth® sú k dispozícii pri jednom zo zahrnutých produktov. © 2020 EIS GmbH, všetky práva vyhradené.

Parametre