ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Olej BIJOUX INDISCRETS LIGHT MY FIRE WILD STRAWBERRY warming 100 ml

Olej BIJOUX INDISCRETS LIGHT MY FIRE WILD STRAWBERRY warming 100 ml

Masážny olej BIJOUX INDISCRETS LIGHT MY FIRE v obsahu 100 ml. Dokonalý relax s hrejivým efektom a báječnou vôňou jahôd prebudí všetky zmysly.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Obyčajné dotyky sú mnohokrát tou najlepšou predohrou vášho milovania. A čo potom, keď je vás partner úplne uvoľnený a oddaný len vám. Doprajte si nový zážitok z domácej masáže s týmto masážnym olejom BIJOUX INDISCRETS LIGHT MY FIRE WILD STRAWBERRY v objeme 100 ml. Jeho tajomná receptúra ​​buduje neuveriteľný príbeh plný zmyselnosti, intímnosti a fantázie. Opojná vôňa zrelých sladkých jahôd a ľahký náznak medu vás doslova prenesie do iného sveta. Olej perfektne hydratuje pokožku, ktorá po ňom zostane krásne vláčna. Sklenená fľaštička ozdobená zamatovou mašličkou je vybavená pumpičkou, takže aplikácia bude ľahká. Naneste malé množstvo oleja na požadované miesto a jemne vmasírujte. Trenie prebudí hrejivý efekt a príjemne zapôsobí na partnerovo telo. Záveru masáže venujte výnimočnú pozornosť. Po masáži vyskúšajte bozky a fúkanie na koži. Hrejivá vlastnosť zosilnie a vytvorí mimoriadny okamih.
Odmeňte svojho partnera formou uvoľňujúcej masáže a zbavte ho napätia a stresu z celého dňa! Celkom iste vám to dobre oplatí.

Prečo si vybrať olej BIJOUX INDISCRETS LIGHT MY FIRE WILD STRAWBERRY warming 100 ml:

  • skvelá forma erotickej predohry v podobe masáže
  • uvoľňuje telo a prebúdza zmysly vrátane intímnej fantázie
  • hydratuje a zanecháva vláčnu pokožku
  • unikátny hrejivý efekt počas aj po masáži
  • skvostná vôňa zrelých jahôd a tóny medu
  • krásna fľaštička s mašličkou

Parametre:


Farba: červená
Obsah: 100 ml
Zloženie: Glycerin, Aroma, Aqua, Panax Ginseng Root Extract, Sodium Saccharine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, Cl 17200, Cl 19140
Parametre