Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Olej do kúpeľa Kneipp Beauty Secret Argan & Marula 20 ml

Olej do kúpeľa Kneipp Beauty Secret Argan & Marula 20 ml

Katalóg: KN154282
Kombinácia 4 olejov do kúpeľa na dokonalú hydratáciu a výživu pokožky. Prírodné vegánske zloženie s blahodarnými účinkami ako elixír mladosti pre vašu kožu.
Variant:
1.80 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Zdravie a krása pochádza jedine z prírody. Vychutnajte si naplno jej jemný dotyk doprajte si nezameniteľný kúpeľ, ktorý sa bude perfektne starať o vašu pokožku. Tento olej do kúpeľa Kneipp Beauty Secret Argan & Marula s podmanivou, sladko tajomnou vôňou si okamžite zamilujete a vytvoríte si s ním návykový rituál. K tomu pomôže úplne prírodné zloženie prvotriednej vegánskej kvality, ktorého základom je kombinácia štyroch olejov, ktoré blahodárne pôsobia ako elixír mladosti. Arganový olej známy tiež ako marocké zlato napomáha vyhladzovať vrásky, bojuje proti starnutiu kožných buniek, špičkovo hydratuje a vyživuje pleť a regeneruje kožu vďaka vysokému obsahu antioxidantov. Marulový olej podporuje spomaľovanie starnutia a má schopnosť veľmi rýchleho vstrebávania. Olivový olej je potom zdrojom vitamínov E a K, omega 3 a 6 mastných kyselín, draslíka, železa a sodíka, ktoré majú protizápalové a liečivé účinky. Tiež upokojuje podráždenie a napomáha zvláčneniu. Všetko potom podčiarkuje wondertree olej, takže vaša pokožka zostane hladká, pružná a dokonale spevnená. Unikátne zloženie je bez minerálnych olejov, parafínov, silikónov, konzervantov a mikroplastov. Olej je dermatologicky testovaný a nezanechá mastnotu ani na vani, ktorú po tejto luxusnej wellness procedúre nemusíte zložito omývať. Stačí požadované množstvo oleja pridať do tečúceho prúdu vody s teplotou okolo 38 °C. Následne v kúpeli zotrvajte 15 až 20 minút.
Objavte kúzlo mladistvého, krásneho a zdravého vzhľadu a uberte si pár rokov uvoľňujúci kúpeľ.

Prečo si vybrať olej do kúpeľa Kneipp Beauty Secret Argan & Marula:

  • unikátny ošetrujúci a vyživovací olej pre vitálny vzhľad pokožky
  • prírodné vegánske zloženie so základom zo 4 výnimočných olejov
  • arganový a marulový olej vynikajú v regenerácii kože a boji proti starnutiu
  • redukujú vrásky a výnimočne hydratujú pokožku
  • olivový wondertree olej upokojujú podráždenie a navracia pružnosť
  • špičkovo zvláčňujú a spevňujú pleť
  • pôsobí protizápalovo a napomáha hojeniu podráždeniu
  • nezanecháva mastnotu na vani ani na vlasoch
  • neobsahuje silikóny či parafíny ani mikroplasty a konzervanty
  • dermatologicky testované

Parametre:


Farba: žltá transparentná
Vôňa: sladká
Obsah: 20 ml
Zloženie: Olus (Vegetable) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Parfum, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Auratium Dulcis (Orange) Peel Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Linalool, Limonene, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Glycerine Soja Oil, Tocopherol
Recenzie (0)
Parametre
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: