Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Olej do kúpeľa Kneipp Soft Skin Almond Blossom 20 ml

Olej do kúpeľa Kneipp Soft Skin Almond Blossom 20 ml

Katalóg: KN154275
Ošetrujúci olej do kúpeľa pre dokonalú hydratáciu a výživu pokožky. Prírodné vegánske zloženie s mandľovým olejom, pačuli a pomarančovníkom.
Variant:
1.80 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Vychutnajte si naplno jemný dotyk prírody a doprajte si intenzívny kúpeľ, ktorý sa bude perfektne starať o vašu pokožku. Pokiaľ máte suchú či citlivú pleť, potom pre vás bude tento olej do kúpeľa Kneipp Soft Skin Almond Blossom s báječnou kvetinovou vôňou úplne ideálny. K tomu pomôže úplne prírodné zloženie prvotriednej vegánskej kvality, ktorého obsahom je predovšetkým 94% prírodného mandľového oleja získavaného z kvetov mandľovníka obyčajného, ​​ktorý na získanie mladistvej a príťažlivej pokožky používala už sama egyptská kráľovná Kleopatra. Regeneruje pleťové bunky, posilňuje kožu a špičkovo ju hydratuje. Ďalšou cennou ingredienciou je esenciálny olej z pačuli, ktorý uvoľňuje napätie a eliminuje pocity vnútorného nepokoja, navyše osviežuje pokožku a napomáha hojeniu pokožky. Pomarančovník horký potom podporuje relaxáciu, uvoľňuje kŕče a napomáha pri prechladnutí. Unikátne zloženie je bez minerálnych olejov, parafínov, silikónov, konzervantov a mikroplastov. Olej je dermatologicky testovaný, zvláčňuje pokožku a nezanechá ju mastnú. To isté platí pre vaňu, ktorú po tejto luxusnej wellness procedúre nemusíte zložito omývať. Stačí požadované množstvo oleja pridať do tečúceho prúdu vody s teplotou okolo 38 °C. Následne v kúpeli zotrvajte 15 až 20 minút.
Chraňte svoj zovňajšok a navráťte svojej pokožke zdravý a príťažlivý vzhľad.

Prečo si vybrať olej do kúpeľa Kneipp Soft Skin Almond Blossom:

  • unikátny ošetrujúci olej na výživu citlivej i suchej pokožky
  • prírodné vegánske zloženie z 94% mandľového oleja získavaného z kvetov
  • obohatený o esenciálny olej z pačuli a extrakt pomarančovníka horkého
  • perfektne hydratuje a regeneruje pokožku a posilňuje ju
  • dodáva zamatovú jemnosť a vláčnosť
  • uvoľňujúce a relaxačné účinky
  • navracia pružnosť pokožke a napomáha jej hojeniu
  • nezanecháva mastnotu na vani ani na vlasoch
  • neobsahuje silikóny či parafíny ani mikroplasty a konzervanty
  • dermatologicky testované

Parametre:


Farba: žltá transparentná
Vôňa: kvetinová
Obsah: 20 ml
Zloženie: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Benzyl Benzoate, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Prunus Amygdalus Dulcis Flower Extract, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Citrus Auratium Dulcis (Orange) Peel Oil, Levandula Hybrida Oil, Limonene, Linalool, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citral, Eugenol, Citronellol, Benzyl Alcohol, Parfum, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Glycerine Soja Oil, Tocopherol
Recenzie (0)
Parametre
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: