ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Olej masážny DONA KISSABLE MASSAGE OIL FLIRTY

Olej masážny DONA KISSABLE MASSAGE OIL FLIRTY

Masážny olej DONA KISSABLE MASSAGE OIL FLIRTY s vôňou záhradného ovocia, so zmesou afrodiziak a feromónov pre ženy aj mužov.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Masážny olej DONA KISSABLE MASSAGE OIL flirt s vôňou bobúľ záhradného ovocia prenikne do Vašich zmyslov a prenesie vás do iného sveta. Dona je zmesou afrodiziak a feromónov, čo umocní vaše erotické chvíľky a je tak vhodná ako pre dámy, tak aj pánov. Zvlhčuje pokožku, poskytuje flexibilitu a relaxáciu Vášho tela. Umožňuje okoreniť Vaše sexuálne fantázie.
Doprajte svojmu partnerovi/ke vzrušujúcu masáž s týmto olejom, ktorá ho príjemne rozpáli na vášnivú noc a zároveň nechá jeho pokožku hodvábne hebkú a nádherne voňajúcu.

Prečo si vybrať olej masážny DONA KISSABLE MASSAGE OIL Flirt:

  • olej obsahuje afrodiziaká a feromóny
  • ideálny pre mužov aj ženy
  • zvlhčuje pokožku, regeneruje telo a myseľ
  • krásna vôňa záhradného ovocia

Parametre:


Farba: číra
Obsah: 110 ml
Zloženie: Glycerín Soja Oil, Parfum, Tocopheryl Acetate, Passiflora edulis Seed Oil, Passiflora incarnata Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cocos nucifera Oil, Pistacia Vera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerín , Aqua, Pueraria Mirifica Root Extract, Cucumis sativus Fruit Extract, Estratetraenol, Benzyl Bonzoate, Benzil Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxyaldehyde Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropanol
Parametre