Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Olej masážny DONA KISSABLE MASSAGE OIL strawberry

Olej masážny DONA KISSABLE MASSAGE OIL strawberry

Zmyselný masážny olej s nádhernou vôňou, množstvom pestujúcich látok a s feromónmi, ktorý má afrodiziakálne účinky a je možné ho z tela vybozkať či olízať.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Premeňte svojho partnera/ku na zmyselný dezert a vybozkajte z neho napätie a stres z celého dňa! S týmto masážnym olejom DONA s chuťou jahodového soufflé si užijete intímnu masáž vo dvojici. Obsah feromónov vás robí nekonečne atraktívnych pre vášho partnera, zatiaľ čo afrodiziakálne vlastnosti vás skvele naladia na magickú masáž. Naneste malé množstvo oleja na požadované miesto a jemne vmasírujte. Ošetrujúce látky ako jojobový, kokosový a mandľový olej zanechajú vašu pokožku nádherne hebkú a hladkú. Olej má nemastnú konzistenciu, jeho vôňa má upokojujúce a uvoľňujúce účinky. Ako forma predohry na vašej ceste k orgazmu alebo len ako zmyselná masáž. Prežite úžasné chvíľky plné erotiky, príjemnej vône a slasti.

Prečo si vybrať olej masážny DONA kissable MASSAGE OIL jahoda:

  • skvelá forma masáže
  • s obsahom feromónov pre zvýšenie erotickej atraktívnosti
  • olej má nemastnú konzistenciu
  • obsahuje veľa pestujúcich látok a zanecháva pokožku krásne jemnú
  • krásna vôňa jahôd s afrodiziakálnymi účinkami
  • olej môžete z partnera vybozkať alebo olízať

Parametre:


Obsah: 110 ml
Príchuť: jahodového soufflé
Zloženie: Glycerine Soya (Soybean) Oil, Natural and Artificial Flavors, Tocopheryl (Vitamín E) Acetate, Passiflora edulis (Passion Fruit) Seed Oil, Passiflora incarnata (Passion Flower) Seed Oil, Olea Europaea (olive) Fruit Oil , Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Pistacia Vera (Pistachio) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerín, Aqua (Water), Pueraria Mirifica Root Extract, Cucumis sativus (Cucumber) Fruit Extract, Estratetraenol
Upozornenie: Môže zanechávať škvrny na oblečení. Pri podráždení prestaňte s užívaním. Pri kontakte s očami vypláchnite vodou. Držte mimo dosahu detí.
Pozn .: Spotrebujte do 12 mesiacov od otvorenia
Vyrobené: USA
Parametre
Zaradenie do kategórií