Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Olej masážny Loovara DEEP BREATH with Mint 100 ml - expirácia 5/23

Olej masážny Loovara DEEP BREATH with Mint 100 ml - expirácia 5/23

Unikátny masážny olej Loovara DEEP BREATH v objeme 100 ml. Uvoľňujúca vôňa mäty a stimulačný chladivý efekt. Podporuje pružnú a hydratovanú pokožku.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Náročný pracovný deň? Nemáte chuť sa trochu odreagovať? Iste že áno. Pre báječnú a zmyselnú masáž si vyberte tento fantastický masážny olej Loovara DEEP BREATH with Mint v objeme 100 ml. Pozvite vašu polovičku do luxusného salónu a prežite neopakovateľné chvíle plné vášne a zvodných intímnych dotykov. Tento olej prvotriednej nemeckej kvality je dermatologicky testovaný, neobsahuje žiadne konzervačné látky ani mikroplasty. Obsahuje iba vybrané rastlinné oleje a zmesi, takže je vhodný aj pre vegánov. Textúra oleja je veľmi hladká, príjemná a nezanecháva mastný pocit. Vyniká dlhotrvajúcou klzkosťou a skvele sa vstrebáva. Očarí vás svojou osviežujúcou vôňou čerstvo zomletej mäty s nádychom eukalyptu. Má hneď dvojaký stimulačný efekt. Chladí a zároveň prekrvuje, takže poskytne vzrušujúce a intenzívne pocity. Výnimočné ingrediencie sa postarajú o mimoriadnu hydratáciu a výživu kože. Zostane vám hodvábne jemná, vláčna a extrémne pružná pokožka. Navyše romantická masáž uvoľňuje telo a myseľ, navnadí žeravú intímnu atmosféru a je ideálnou párovou predohrou. Olej je dodávaný v praktickej uzatvárateľnej fľaštičke.
Doprajte si domáci wellness s pikantnou bodkou, ktorú nedostanete nikde inde.

Prečo si vybrať olej masážny Loovara DEEP BREATH with Mint 100 ml:

  • luxusný masážny olej výnimočnej nemeckej kvality
  • báječná osviežujúca vôňa čerstvej mäty a eukalyptu
  • unikátne vegánske zloženie rastlinných olejov s dvojím stimulačným účinkom
  • chladí a zároveň prekrvuje pokožku
  • neobsahuje konzervanty ani mikroplasty
  • hladká textúra vyniká skvelou dlhotrvajúcou klznosťou
  • nezanecháva pocit mastnoty a perfektne hydratuje a vyživuje pokožku
  • ideálny k vášnivej romantickej predohre
  • praktická uzatvárateľná fľaštička

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 100 ml
Zloženie: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Isopropyl Myristate, Ethylhexyl Stearate, Menthol, Mentha Arvensis Herb Oil, Alcohol, Tocopherol, Caprylic / Capric Triglyceride, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Ascorbic Acid
Parametre