Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého

Olej masážny Loovara SOFTENER with Arnica

Unikátny masážny olej Loovara Softener v objeme 100 ml. Uvoľňujúca kvetinová vôňa s extraktom arniky pre jedinečné protizápalové účinky a pružnú pokožku.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Náročný pracovný deň? Nemáte chuť sa trochu odreagovať? Iste že áno. Pre báječnú a zmyselnú masáž si vyberte tento fantastický masážny olej Loovara Softener with Arnica 100 ml v objeme 100 ml. Pozvite vašu polovičku do luxusného salónu a prežite neopakovateľné chvíle plné vášne a zvodných intímnych dotykov. Tento olej prvotriednej nemeckej kvality je dermatologicky testovaný, neobsahuje žiadne konzervačné látky ani mikroplastu. Obsahuje iba vybrané rastlinné oleje a zmesi, takže je vhodný aj pre vegánov. Textúra oleja je veľmi hladká, príjemná a nezanecháva mastný pocit. Vyniká dlhotrvajúcou klzkosťou a skvele sa vstrebáva. Očarí vás svojou decentnou nádhernou kvetinovou vôňou. Vďaka extraktu arniky horskej vám ponúkne výnimočné vlastnosti. Arnika má osvedčené protizápalové a hojivé účinky. Pomáha udržať zdravie kĺbov, odstraňuje bolesť, urýchľuje vstrebávanie opuchov a modrín a v neposlednom rade podporuje správne fungovanie obehovej sústavy. Mimo to sa olej postará o mimoriadnu hydratáciu a výživu kože a udrží v nej vlhkosť. Zostane vám tak hodvábne jemná, vláčna a extrémne pružná pokožka. Navyše romantická masáž má pozitívny vplyv na telo a myseľ, navnadí žhavú intímnu atmosféru a je ideálnou párovou predohrou. Olej je dodávaný v praktickej uzatvárateľnej fľaši.
Doprajte si domáce wellness s pikantnou bodkou, ktorú nedostanete nikde inde.

Prečo si vybrať olej masážny Loovara Softener with Arnica 100 ml:

  • luxusný masážny olej výnimočnej nemeckej kvality
  • decentná kvetinová vôňa podporí vašu relaxáciu
  • unikátne vegánske zloženie rastlinných olejov s extraktom arniky horskej
  • bohaté hojivé a protizápalové účinky s podporou správneho krvného obehu
  • neobsahuje konzervanty ani mikroplastu
  • hladká textúra vyniká skvelou dlhotrvajúci klznosťou
  • nezanecháva pocit mastnoty a perfektne hydratuje a vyživuje kožu
  • ideálny k vášnivej romantickej predohre
  • praktická uzatvárateľná fľaštička

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 100 ml
Zloženie: Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Izopropyl Myristate, Etylhexyl Stearate, Parfum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Glycine Soya Oil, Arnica Montana Flower Extract, Alcohol, Tocopherol, Hexyl Cinnamal, Caprylic / Capric Triglyceride , Linalool, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Ascorbyl palmitate, Citric Acid
Parametre