ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Olej masážny MAGOON MOSCHUS 100 ml

Olej masážny MAGOON MOSCHUS 100 ml

Zmyselný masážny olej s magnetickou príťažlivosťou Magoon Moschus 100 ml. Zvodná vôňa prirodzeného pižma s dlhotrvajúcou kĺzavosťou a perfektnou hydratáciou.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Cítite sa po pracovnom vyťažení unavení? Premeňte svoju spálňu v masážny salón a doprajte si s partnerom okorenené relaxačné chvíľky. Tento masážny olej Magoon Moschus nemeckej kvality v objeme 100 ml je zmesou starostlivo vyberaných ingrediencií, ktoré nechajú rozplynúť všetky vaše starosti, uvoľnia myseľ a prinesú vám nevídanú rozkoš. Textúra oleja je hladká a príjemná, skvele sa vstrebáva, nespôsobuje pocit mastnoty ani nelepí. Obsahuje vyživujúci jojobový olej, vďaka ktorému perfektne hydratuje pokožku a zanecháva ju hebkú a vláčnu, takže sa po jeho použití budete cítiť ako v perinke. Dokonalá, zmyselná a tajomná vôňa prirodzeného pižma alias mošusu s magnetickou príťažlivosťou vďaka obsiahnutým feromónom navodí žeravú intímnu atmosféru. Dlhotrvajúci kĺzavý efekt zaručí zvodnú masáž a kto vie? S najväčšou pravdepodobnosťou aj s pikantným záverom. Ideálne pre objavovanie nepredstaviteľného potešenia formou predohry na vašej ceste k intenzívnemu orgazmu. Naviac je vo vode rozpustný, takže stačí po masáži teplá sprcha pre jeho zmytie.
Otvorte víno, zapáľte sviečky a oddajte sa pôvabnej a vášnivej partnerskej masáže v erotickom rytme.

Prečo si vybrať olej masážny Magoon Moschus 100 ml:

  • zmyselná relaxačná masáž nielen pre romantickú predohru
  • s obsahom feromónov pre zvýšenie erotickej príťažlivosti
  • vo vode rozpustný nezanecháva pocit mastnoty ani nelepí
  • unikátne zloženie sa perfektne vstrebáva a hydratuje pokožku
  • výnimočná kvalita vyživujúceho jojobového oleja
  • dlhotrvajúci kĺzavý efekt
  • zmyselná a opojná afrodiziakálna vôňa pižma známej tiež ako mošus

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 100 ml
Zloženie: Paraffinum Liquidum, Trilaureth-4 Phosphate, Izopropyl palmitate, Polyglyceryl-2 Sesquiisostearate, Simmondsia Chinensis Jojoba Seed Oil, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Citronellol, Parfum
Parametre