Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Olej masážny Orgie BIO Organický Rozmarýn 100 ml

Olej masážny Orgie BIO Organický Rozmarýn 100 ml

Organický masážny olej Orgie BIO s obsahom rozmarínového oleja prináša výrazné hydratačné a stimulujúce vlastnosti pre energizujúcu a hodvábnu intímnu masáž.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Spojením luxusných ingrediencií, ekologickej myšlienky a lásky k milostným okamihom vzniká unikátny masážny olej Orgie BIO s objemom 100 ml, aby vám poskytol fenomenálnu rozkoš a nezabudnuteľné zážitky plné vášne. Doprajte si s vašou drahou polovičkou dokonalú starostlivosť a nechajte sa rozmaznávať. Prvotriedna vegánska kvalita čisto prírodného organického BIO zloženia, získaná len z ekologického poľnohospodárstva, vás prekvapí a poteší zároveň. Hlavnými zložkami v tomto relaxačnom nebi sú slnečnicový, mandľový a rozmarínový olej, ktoré majú vynikajúce hydratačné a stimulačné účinky. Dobre sa vstrebáva, nepôsobí mastne, má hodvábnu textúru a poskytuje pokožke hebkosť, jemnosť a vláčnosť. Opojná vôňa navodí uvoľnenú a vzrušujúcu atmosféru a presunie vaše myšlienky do sveta úplnej pohody. Vďaka praktickej fľaštičke s uzatvárateľným viečkom bude aplikácia príjemná a jednoduchá.
Využite príležitosť pre intenzívnu a tajomnú predohru. Skombinujte zmyselné momenty s krištáľovo čistou prírodou a podporte svoju erotickú fantáziu.

Prečo si vybrať olej masážny Orgie BIO Rozmarín:

  • unikátny vegánsky olej z čisto prírodných organických BIO zložiek
  • obsahuje tri hodvábne oleje napomáhajúce k hydratáciu pokožky a intímnej stimulácii
  • nedráždi ani nelepí a nezanecháva mastný pocit
  • bez chemických ingrediencií, s kúzelnou vôňou omámi a uvoľní myšlienky
  • vyniká skvelou dlhotrvajúcou klznosťou a skvele sa vstrebáva
  • praktická fľaštička s viečkom pre jednoduchú aplikáciu

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 100 ml
Zloženie: Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Glycine Soja Oil, Limonene, Tocopherol, Linalool, Beta-sitosterol, Squalene
Parametre