Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Olej masážny Sensuva Handipop Hand Job Massage Gel Strawberry 125 ml

Olej masážny Sensuva Handipop Hand Job Massage Gel Strawberry 125 ml

Masážny olej Sensuva Handipop Hand Job Massage Gél s príchuťou jahôd je ideálny pre uvoľňujúcu ručnú masáž penisu alebo orálnu stimuláciu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Nechajte svoje ruky pôsobiť magicky a doprajte partnerovi masáž penisu, na ktorú nikdy nezabudne. Masážny olej Sensuva Handipop Hand Job Massage Gel je ideálny pre uvoľňujúcu ručnú masáž penisu alebo fajčenie. Je mimoriadne kĺzavý a bol špeciálne vytvorený pre extra dlhú masturbáciu. Ručnú prácu môžete striedať s ústnou stimuláciou, pretože tento hravý olej chutí úplne úžasne. Užijete si to obaja. Masážny olej nie je lepkavý a stačí len málo, aby ste priviedli svojho partnera do siedmeho neba. Vôňa a chuť jahôd je príjemná a dodávajú predohre ďalší rozmer. Masážny olej je dodávaný v peknej fľaštičke a ľahko sa dávkuje. Urobte si z partnera svoje obľúbené lízatko!

Prečo si vybrať olej masážny Sensuva Handipop Hand Job Massage Gel Strawberry 125 ml:

  • ideálny masážny olej pre ručnú masáž alebo orálnu stimuláciu
  • mimoriadne kĺzavý
  • špeciálne vytvorený pre extra dlhú masturbáciu
  • úžasná chuť aj vôňa zrelých jahôd
  • dodávaný v peknej fľaštičke

Parametre:


Farba: transparentná ružová
Obsah: 125 ml
Zloženie: Water, Dimethicone, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, propanediol, Cellulose, Ptychopetalum olacoides (Muira Puama), Epimedium (Horny Goat Weed), Polyacrylate, Polyisobutene, Polysorbate, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Potassium Sucose , Natural Sorbate & Artificial Flavors, (May contain +/-) CI 42090 (Blue 1), CI 15985 (Yellow 6), CI 26100 (Red 17)
Vyrobené: USA
Parametre