Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Olej masážny a telový regeneračný DERMAPRO Sladká vanilka 50 ml

Olej masážny a telový regeneračný DERMAPRO Sladká vanilka 50 ml

Katalóg: NAT02520
Prémiový regeneračný masážny a telový olej DERMAPRO v objeme 50 ml s fantastickou vôňou vanilky z Madagaskaru. Perfektne sa vstrebáva a vyživuje pokožku.
Variant:
9.00 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Keď sa v masážnom štúdiu českej rodinnej firmy zamerané na wellness rozhodli poskytnúť svojim zákazníkom niečo unikátne, získali uvoľnených a spokojných klientov, ktorí sa vždy radi a často vracali. Po dlhom vývoji a tvrdej práci sa rozhodli túto radosť rozšíriť aj do vašich domovov. Teraz aj vy môžete vyskúšať fantastický relax priamo vo vašej spálni. Tento regeneračný masážny a telový olej Sladká vanilka značky DERMAPRO v sklenenej fľaštičke s objemom 50 ml vám ponúkne nielen luxusnú prémiovú kvalitu, prvotriedne vybrané ingrediencie, ale hlavne profesionálny produkt, ktorý budete vnímať každičkým zmyslom. Firma nepoužíva žiadne živočíšne zložky a netestuje svoje produkty na zvieratách, takže sú všetky výrobky vhodné aj pre vegánov.

Tento olej s vysokým obsahom pravej Madagaskarskej vanilky, po ktorej tiež neodolateľne vonia, výrazne napomáha regenerácii pokožky a dbá na jej špičkovú starostlivosť. Medzi ďalšie jej očarujúce účinky sa radí pomoc pri ranných nevoľnostiach v období tehotenstva či antidepresívny efekt ktorým zmierňuje stres. Omamná vôňa tak znižuje napätie a odstraňuje únavu. Obsahuje tiež ďalšie čisté rastlinné oleje, ako je mandľový olej, alebo za studena lisovaný slnečnicový olej, ktoré okrem iného kožu oživujú a dodávajú jej energiu. BIO zlatý jojobový olej vyživuje a navracia pokožke jej pružnosť. Perfektne sa vstrebáva, skvele hydratuje pokožku, zanecháva ju jemnú a vláčnu a zmierňuje jej podráždenie a starnutie. Jedinečné zloženie eliminuje tvorbu vrások či strií a priaznivo pôsobí aj na ekzémy a dermatitídu. Prírodný koncentrát vitamínu E a rozmarínu obnovuje elasticitu pokožky a vytvára neviditeľný film chrániaci pokožku pred nepriaznivými vplyvmi. Nenájdete v ňom parabény, umelé parfumy ani farbivá a konzervanty, preto je ideálny pre všetky druhy pokožky, predovšetkým pre tú suchú a citlivú.
Urobte si s vaším partnerom čas na zmyselnú romantiku a prežite sen v podobe dokonalého uvoľňujúceho večera plného vášne.

Prečo si vybrať olej masážny a telový regeneračný DERMAPRO Sladkú vanilku 50 ml:

  • unikátny vegánsky masážny a telový olej pre maximálnu starostlivosť o vašu pokožku
  • fenomenálna afrodiziakálna vôňa vďaka obsahu pravej Madagaskarskej vanilky
  • vybrané prvotriedne prémiové prírodné ingrediencie v BIO organickej kvalite
  • perfektne hydratuje a vyživuje citlivú kožu
  • regeneračné účinky vhodné aj pre ekzémy či dermatitídu
  • nepôsobí mastne a zanecháva pokožku jemnú a vláčnu
  • navracia koži pružnosť a dodáva jej energiu
  • zmierňuje stres a uvoľňuje napätie
  • ideálny pre partnerskú masáž alebo predohru
  • praktická sklenená fľaštička uchová olej v kondícii

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 50 ml
Zloženie: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract
Recenzie (0)
Parametre
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: