ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Olej masážny a telový regeneračný DERMAPRO Sladká vanilka 50 ml - expirácia 8/23

Olej masážny a telový regeneračný DERMAPRO Sladká vanilka 50 ml - expirácia 8/23

Prémiový regeneračný masážny a telový olej DERMAPRO v objeme 50 ml s fantastickou vôňou vanilky z Madagaskaru. Perfektne sa vstrebáva a vyživuje pokožku.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Keď sa v masážnom štúdiu českej rodinnej firmy zamerané na wellness rozhodli poskytnúť svojim zákazníkom niečo unikátne, získali uvoľnených a spokojných klientov, ktorí sa vždy radi a často vracali. Po dlhom vývoji a tvrdej práci sa rozhodli túto radosť rozšíriť aj do vašich domovov. Teraz aj vy môžete vyskúšať fantastický relax priamo vo vašej spálni. Tento regeneračný masážny a telový olej Sladká vanilka značky DERMAPRO v sklenenej fľaštičke s objemom 50 ml vám ponúkne nielen luxusnú prémiovú kvalitu, prvotriedne vybrané ingrediencie, ale hlavne profesionálny produkt, ktorý budete vnímať každičkým zmyslom. Firma nepoužíva žiadne živočíšne zložky a netestuje svoje produkty na zvieratách, takže sú všetky výrobky vhodné aj pre vegánov.

Tento olej s vysokým obsahom pravej Madagaskarskej vanilky, po ktorej tiež neodolateľne vonia, výrazne napomáha regenerácii pokožky a dbá na jej špičkovú starostlivosť. Medzi ďalšie jej očarujúce účinky sa radí pomoc pri ranných nevoľnostiach v období tehotenstva či antidepresívny efekt ktorým zmierňuje stres. Omamná vôňa tak znižuje napätie a odstraňuje únavu. Obsahuje tiež ďalšie čisté rastlinné oleje, ako je mandľový olej, alebo za studena lisovaný slnečnicový olej, ktoré okrem iného kožu oživujú a dodávajú jej energiu. BIO zlatý jojobový olej vyživuje a navracia pokožke jej pružnosť. Perfektne sa vstrebáva, skvele hydratuje pokožku, zanecháva ju jemnú a vláčnu a zmierňuje jej podráždenie a starnutie. Jedinečné zloženie eliminuje tvorbu vrások či strií a priaznivo pôsobí aj na ekzémy a dermatitídu. Prírodný koncentrát vitamínu E a rozmarínu obnovuje elasticitu pokožky a vytvára neviditeľný film chrániaci pokožku pred nepriaznivými vplyvmi. Nenájdete v ňom parabény, umelé parfumy ani farbivá a konzervanty, preto je ideálny pre všetky druhy pokožky, predovšetkým pre tú suchú a citlivú.
Urobte si s vaším partnerom čas na zmyselnú romantiku a prežite sen v podobe dokonalého uvoľňujúceho večera plného vášne.

Prečo si vybrať olej masážny a telový regeneračný DERMAPRO Sladkú vanilku 50 ml:

  • unikátny vegánsky masážny a telový olej pre maximálnu starostlivosť o vašu pokožku
  • fenomenálna afrodiziakálna vôňa vďaka obsahu pravej Madagaskarskej vanilky
  • vybrané prvotriedne prémiové prírodné ingrediencie v BIO organickej kvalite
  • perfektne hydratuje a vyživuje citlivú kožu
  • regeneračné účinky vhodné aj pre ekzémy či dermatitídu
  • nepôsobí mastne a zanecháva pokožku jemnú a vláčnu
  • navracia koži pružnosť a dodáva jej energiu
  • zmierňuje stres a uvoľňuje napätie
  • ideálny pre partnerskú masáž alebo predohru
  • praktická sklenená fľaštička uchová olej v kondícii

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 50 ml
Zloženie: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract
Parametre