Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Pančuchy PASSION ST118 čierne

Pančuchy PASSION ST118 čierne

Samodržiace podväzkové pančuchy v univerzálnej a zároveň sexy čiernej farbe. Zaujímavý zvislý vzor po celej vonkajšej dĺžke dokonale zvýrazní vaše prednosti.
Farba:
Vyberte si vežkos:
16.10 €
Opis tovaru

Chystáte sa na párty alebo skrátka chcete by dnes večer neskrotnou diablicou a vášmu outfitu chýba pomyselná čerešnička na torte? Ak stavíte na pančuchy PASSION ST118, vykročíte tou správnou nohou. Budú noblesnou vožbou pre všetky zvodnice, ktoré nerady nosia klasické pančucháče, ale nespriatelili sa ani s podväzkovým pásom. Vďaka dvom silikónovým prúžkom pod čipkovým lemom sú perfekne samodržiace. Pokiaž však na podväzkovom páse trváte, rozhodne aj s ním vám šmrncový kúsok padne ako uliaty.
Príjemný pocit pri nosení zaistí vysoký podiel polyamidu. Budete sa v nich cíti skvele a zároveň horúco, budete atraktívna a žiaduca. Dostatočnú elasticitu materiálu podporí obsiahnutá lycra, pančuchy sa vám úžasne prispôsobia. Zakončenie čipkou a vertikálne ornamenty tiahnuce sa po celej vonkajšej časti opticky predĺžia vaše nohy. Vzrušujúca a elegantná čierna farba patrí k osvedčenej klasike a je takmer nekonečne kombinovatežná. Zdobenie motívmi pripomína k nebu stúpajúci dym.
Veríme, že o eroticky dusnú atmosféru nebude núdza a vᚠpartner bude túži dosta sa vášnivými dotykmi a bozkami vyššie a vyššie. Okoreňte vaše pikantné dobrodružstvo a staňte sa superstar spálne.

Prečo si vybra Pančuchy PASSION ST118 čierne:

  • klasická a univerzálna sexy čierna farba
  • atraktívny vertikálny vzor opticky predĺži vaše nohy
  • perfektne spracovaný lem z bordovej čipky
  • samodržiace vďaka silikónovým pásikom na vnútornej strane lemu
  • parfumované luxusnou vôňou pre dokonale zmyselný vnem
  • kvalitný a pružný materiál
  • ponúkame vo vežkosti 1/2 XS/S a 3/4 M/L

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: 82% polyamid, 18% elastan
Vežkos: 1/2 XS/S, 3/4 M/L

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
82 % polyamid, 18 % elastan 
Články