ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Pančuchy PASSION ST120 čierne 3/4

Pančuchy PASSION ST120 čierne 3/4

Čierne podväzkové pančuchy s čipkovým zakončením. Drobné elegantné ornamenty sú pretkané striebornými nitkami z lurexu. Vďaka silikónovým pásikom sú samodržiace
Farba:
Darček
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dámy, verte, že s týmito pančuškami PASSION ST120 zažiarite a budete oslňujúcimi krážovnými večera a rozbehnete svoju pompéznu show. Nádherná sýto čierna farba sa zmyselne snúbi so striebornými detailmi lurexových nitiek a dodáva modelu slávnostný efekt. Odvážnejšie z vás určite dokážu týmto výrazným originálnym nádherným doplnkom perfektne oživi a vyzdvihnú aj minimalistickejší denný outfit. Špičky tohto modelu sú zosilnené, čo umožní vašim chodidlám špeciálny komfort aj v topánkach na vysokých podpätkoch. Príjemný pocit počas nosenia zaistí aj vysoký podiel polyamidu, skvele prižnú k vašim krivkám vďaka obsiahnutej lycre. Pružný čierny lem z čipky je z vnútornej strany opatrený dvoma silikónovými samodržiacimi pásikmi, a tak vás nezradí ani pri divokejšej akcii či pri zvodnom tanci. Ornamenty s blyštivým pretkaním strieborným lurexom pod čipkovou časou a na zadnej strane lýtok budú oslavova pôvaby vašich nôh a vᚠpartner sa nebude môc nabaži každého vášho nebezpečne vzrušujúceho krôčika.
Odvážte sa priblíži krok sun krok, vaša príažlivos bude maximálne nebezpečne magnetická. Ste pripravená ukáza sa svetu ako pravá Femme fatale a ža obdiv? Buďte sebavedomá, prebuďte v sebe dravú šelmu.

Prečo si vybra Pančuchy PASSION ST120 čierne:

  • kombinácia čiernej s detailom strieborných nitiek
  • atraktívny vzor podčiarkne pôvab vašich nôh
  • perfektne spracovaný lem z čiernej čipky
  • samodržiace vďaka silikónovým pásikom na vnútornej strane lemu
  • parfumované luxusnou vôňou pre dokonale zmyselný vnem
  • kvalitný a pružný materiál
  • ponúkame vo vežkosti 1/2 XS/S a 3/4 M/L

Parametre:


Farba: čierna, strieborná
Materiál: 82% polyamid, 18% elastan
Vežkos: 1/2 XS/S, 3/4 M/L
Parametre
Pre koho:
Typ:
Vežkos:
Farba:
Materiálové zloženie:
82 % polyamid, 18 % elastan