ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Pančuchy PASSION TIOPEN 019 čierne/červené

Pančuchy PASSION TIOPEN 019 čierne/červené

Výnimočne elegantné pančuchy s odhaleným rozkrokom pre zmyselné okamihy. Hodvábne jemný a dokonale elastický materiál pohodlný na nosenie je na stehnách pôvabne dekorovaný imitáciou podväzkov so srdiečkami, ktoré ozdobia vaše stehná napríklad pod sukňou.
Vežkos:
Výpredaj
13.90 €
Ušetríte 20%
11.10 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • hodvábny materiál príjemný na dotyk a pohodlný na nosenie
  • mimoriadne pružná tkanina sa perfektne prispôsobí
  • vyšší pás so širokou pevnou gumou dobre drží na mieste
  • imitácia podväzkov so srdiečkami ozdobí vaše stehná
  • otvorený rozkrok dekorovaný decentným vzorom pripomínajúcim zips
  • doprajú rýchlu akciu pre vášnivých nedočkavcov
  • ideálne pod sukne či šaty

Popis produktu:

Chcete vyzera na vašom rande úplne dokonale? Či už máte v pláne vzia si šaty, sukňu alebo akékožvek iné oblečenie, potom nezabudnite na svoje nôžky a zahažte ich do vzrušujúceho a tajomne zvodného hávu. Tento elegantný doplnok vás skvele dozdobí a ponúkne vám vzrušujúce pokračovanie. Pančuchy sú ideálna vožba, ak nechcete využi podväzky či podväzkový pás. Vďaka zvýšenému pásu s elastickou gumou ich skvele zafixujete na svojom mieste a nebudú vám skĺzava. Navyše majú odhalený rozkrok, ktorý poteší všetkých nedočkavcov a ponúkne možnos rýchlovky bez nutnosti vyzliekania.

Materiál a vzhžad:

Pančuchy sú ušité z priesvitného, hodvábne jemného materiálu v sexi čiernom dizajne so zmyselnými prvkami červenej farby. Sieovina je hebká na dotyk a mimoriadne pohodlná na nosenie. Vyniká svojou pružnosou, vďaka ktorej sa perfektne prispôsobí vašim krivkám a skvele prižne k vášmu telu. Okolo prestrihu v rozkroku sa prestiera geometrický vzor, ​​ktorý nápadne pripomína otvorený zips. Na stehnách sú potom dekoratívne prúžky imitujúce podväzky s rozkošnými srdiečkami, ktorým nebude môc odola. Magneticky tak pritiahnu pozornos vášho náprotivku pod sukňu.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Články